Astrološke karakteristike godine pred nama – OVAJ znak će najbolje proći u 2020.!

Astrološke karakteristike godine pred nama – OVAJ znak će najbolje proći u 2020.!

2. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Pred nama je godina velikih praktičnih mogućnosti i bit će zapamćena kao ona u kojoj su se otvorile zaista zrele prilike za stvarna postignuća. Od svih znakova Zodijaka u prvi će plan isplivati jedan…

Ako ste nešto planirali, čekali, priželjkivali i pratili situaciju s maksimumom svog strpljenja, ove godine postoje velike šanse da će se kockice posložiti tako da ćete neke svoje ciljeve moći materijalizirati ili popularnije rečeno – ostvariti.

Gužva u Jarcu
Ovo sazrijevanje situacija povezano je s odličnim stelliumom u Jarcu koji će biti dobro povezan s Uranom u Biku, te Neptunom u Ribama. Saturn koji svojom zahtjevnošću već unazad dvije godine brusi mnoge, htjeli oni to ili ne, ostat će u znaku Jarca do proljeća, kad će nakratko otpustiti kočnice, te se početkom srpnja vratiti u isti znak. Tu će do kraja izbrusiti što još treba sve do potkraj godine.

No dobra je stvar što će Jupiter cijelu godinu (kao i Pluton već otprije) biti također u Jarcu. Prvi će ublažiti strogi Saturnov utjecaj i otvoriti konkretne prilike za zavidna djelovanja, a sve te planete u Jarcu odlično će surađivati s inventivnim Uranom u Biku i maštovitim Neptunom u Ribama. To znači da će mnogi dobiti priliku ostvariti svoje snove na konkretan način. Dakako, radeći i trudeći se, jer Saturn u Jarcu i dalje će biti nepopustljiv, odnosno snovi se neće ostvarivati sami od sebe, ali ako zapnete, rezultati za pamćenje će se sigurno pojaviti.

nastavak na sljedecoj strani…

Stranice: 1 2 3