DJEVICA: Mnogi je ne vole jer NE MOGU DA SE NOSE sa njenom SNAGOM i PAMETI! Ali uprkos svima ona je jednostavno SAVRŠENO BIĆE!

DJEVICA: Mnogi je ne vole jer NE MOGU DA SE NOSE sa njenom SNAGOM i PAMETI! Ali uprkos svima ona je jednostavno SAVRŠENO BIĆE!

2. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Veliki plus njene analitičnosti ispoljava se na polju porodice i prijateljstava.  Djevicu morate da imate u najbližem okruženju jer daje najbolje savjete i umije da riješi svaki problem.

Veoma je posvećena svom zdravlju i zdravoj ishrani, kao i zdravlju bliskih ljudi. Najvažnije je da Devica saosjećanje ne iskazuje samo riječima, već i djelima.

Djevica ne voli ljubavne zanose i pretjeranu romantičnost. Ona se i na polju emocija rukovodi razumom. Opezna je, ali joj ipak ne nedostaje nježnosti.

Voli stabilne i duge veze, i bira partnere kojima je posvećenost visoko na ljestvici prioriteta. Kada je u pitanju seks, tu metodičnost Djevice daje sjajne rezultate. Njena taktičnost je čini dobrom ljubavnicom.

Djeluje nestvarno kada se kaže da su Djevice pomalo promiskuitetne naravi, ali ovo je tipično ženski znak koji previše voli muškarce. Osim toga i znak koji ne podnosi samoću. One navode muškarce da ih obožavaju, od njih prvo učine da se osećaju jaki pored njih pa onda manipulišu njihovim egom. Nisu pretjerano strastvene.

Ipak, kada jednom nađe “onog pravog”, spremna je da pomjeri nebo i zemlju za njega. Mada, ona ne dozvoljava da je iko vuče za nos, ima talenat da prepozna skoro svaku ma koliko perfektnu laž ili čak i najslabiji trag tuđeg parfema na njemu. Ne, ona mu neće napraviti scenu, jer to nije njen stil. Ako se stvarno osjeti jako povređenom, izbrisaće ga iz svog sjećanja kao da nije nikada ni postojao.

Stranice: 1 2