JARAC – Sve dok ne DOBIJE ono što ŽELI, nikada neće ODUSTATI!

JARAC – Sve dok ne DOBIJE ono što ŽELI, nikada neće ODUSTATI!

9. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Jarac je užasno ambiciozan i tačno zna šta hoće a šta neće. Ide pravo svome cilju i ništa ga ne može pokolebati. Možda je ponekad suviše spor. Kad sebi nešto zacrta, Jarac najčešće to i ostvari.
Jarac zna da se samokontroliše, a njegova sposobnost koncentracije zapanjuje druge ljude. Odličan je u u uočavanju detalja.
Samoodgovoran, Jarac u principu skoro ništa ne očekuje od drugih. Sve radi sam. Ako mu neko da pozitivan impuls, Jarac će dati sve od sebe da se dokaže i da na najbolji mogući način vrati uslugu.
Jarac je prvi kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti. Ovaj praktičan znak voli da se bavi životom na najkonvencionalniji način.
Trude se da samo sopstvenim iskustvom stignu na vrh, a njihova ozbiljnost i nezavisnost čini ih preduzimljivim čega god da se late. Majstori su u dokazivanju da su samo oni u pravu
Tvrdoglav je i teško prihvata različitosti, pa u takvim situacijama ima potrebu da kontroliše saradnike ili da im nameće sopstvene vrednosti.
Za prijatelje biraju iskrene i odane osobe, kao i istomišljenike. Za Jarca ne postoje granice kada su u pitanju prijatelji i porodica.

Nastavak na sljedecoj stranj…

Stranice: 1 2