JARAC – Sve dok ne DOBIJE ono što ŽELI, nikada neće ODUSTATI!

JARAC – Sve dok ne DOBIJE ono što ŽELI, nikada neće ODUSTATI!

9. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Žena rođena u ovom znaku je odlučna u rešavanju problema, kako ličnih tako i poslovnih. Veoma je jednostavna i praktična, ume da štedi vreme i novac, osećajna je i duhovita
Muškarac rođen u ovom znaku je sposoban i praktičan, ambiciozan i temeljit. Veoma je pouzdan i poverljiv, ume da razmišlja i organizuje da drugi rade za njega. Nema prepreke koja ga može zaustaviti na putu ostvarenja nekakvog cilja.
Predstavnik ovog znaka sklon je da sve planira, radi po utvrđenom planu, ne voli da izmišlja, pa u realizaciji ciljeva primenjuje već isprobane metode. Sa okolinom nema vremena da sklapa tajna prijateljstva.
Ambiciozni su i marljivi radnici koji su spremni na velika odricanja kako bi ostvarili svoje ciljeve.
Volite da se pokazujete pred svetom, a možete da budete i pohlepni. Ponekad umišljate da najbolje znate šta je dobro za druge, volite da delite drugima savete i stalno pokušavate da drugima organizujete život.
Jarac je tradicionalna osoba koja traži sigurnost i stabilnost, stoga jednom kad započnu ozbiljnu vezu, sigurno je da će uložiti mnogo truda i napora kako bi ona uspjela. Ljudima rođenima u ovom znaku iznimno je teško otkriti svoje prave osjećaje, budući da se uvijek pribojavaju da će biti ismijani i odbačeni, stoga će mu trebati mnogo vremena da partneru izjave ljubav.
Oni nikada ne odustaju. Mogu mnogo da se menjaju, ne žale truda da usvoje neka nova znanja i naposletku sve mogu da dovedu do ravnoteže.
Kada je reč o ljubavi, oni su dominantni, zavodljivi, strastveni, ali i stabilni. Vole da borave u dugim vezama koje ih inspirišu i vole da imaju stabilnost, pa je brak, odnosno porodica jedna tačka koja uvek donese stabilnost kojoj teže.
Muškarac Jarac veruje u pravu ljubav i strpljivo će čekati, a kada je jednom pronađe sve će učiniti da ljubav opstane.
Imaju jaku želju za dodirom, ali ne mogu ga ostvariti onako usput, u prolazu. Potrebna joj je luka u kojoj će se osjetiti zaštićenom i tek tada ćete se prepustiti strasnim zagrljajima i poljupcima

Stranice: 1 2