LJUBAVNI HOROSKOP za 10. JANUAR – BIKOVI ovo nije vaš dan, VODOLIJA sreće srodnu dušu

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. JANUAR – BIKOVI ovo nije vaš dan, VODOLIJA sreće srodnu dušu

9. siječnja 2020. 0 By Admin 1

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Prija vam društvo Ovna ili Blizanaca sve dok ne pokušaju da vam nametne svoju volju. Sve možete da podnesete ali to ne, čak i kada to čine sa mnogo šarma. Potrebno vam je osećanje slobode a imate puno obaveza. Pokušavate da dovedete svoj život u red.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ovo nije vaš dan, jer vas mnogo toga pomalo zbunjuje. Nemojte oklevati ako vas neko bude zavodio ili vam bude slao provokativne sms poruku. Odgovorite duhovito i otkrijte karte ako se radi o nekome ko vam se dopada.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Jedan Jarac vas može izbaciti iz takta jer će pokušati da pred vama glumi da je ono što nije ili će želeti da vas impresionira na način koji vas nervira. Treba da se posvetite druženju sa prijateljima, komšijama, rođacima, da se ne nervirate zbog svega onoga što vas dugo već opterećuje a na to ne možete da utičete posebno u odnosima sa jednom Vodolijom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Nekoliko osoba koje viđate preko posla pokazivaće koliko im značite i kao prijatelji ili potencijalni ljubavni partneri. Ovo nije sajajan dana za vas ni za otvoreno pokazivanje emocija, naročito ne prema jednom vatrenom znaku. Ipak, romantični deo vaše prirode, biće sasvim zadovoljen.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Trudite se da ostavite pozitivan utisak na nekog ko vam je veoma simpatičan ali još uvek niste načisto šta želite od veze sa tom osobom. Moguć je zajednički izlazak, međutim, trebalo bi da budete mnogo odlučniji i da raščistite sa sobom i svojim dilemama, utoliko pre jer vam se ta osoba dopada.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Očekujete poziv od jednog Bika, Raka ili Škorpije. Trudite se da u emotivnim odnosima budete fer. Moguće da će stalni partner, ako se radi o zemljanom ili vodenom znaku imati sluha za vaše potrebe i želje.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Osećate se donekle odgovornim za ono što se dešava sa vašim partnerom, kako na emotvnom tako i na materijalnom planu. Niste u stanju da prevaziđete neku dilemu, neraposloženje zbog problema koje ne možete lako da rešite i trudite se da dobijete u vremenu dok ne budete načisto šta želite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Danas ste romantični i spremni da se upusite u novu vezu ili da prihvatite poziv nekog koga poznajete sa puta u vezi sa zajedničkim izlaskom. Osećate potrebu da date na znanje osobi koja vam je draga da prema njoj niste ni malo ravnodušni, naprotiv, najverovatnije ste zaljubljeni.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Danas ste spremni da po nekim pitanjima napravite kompromis, moguće u vezi sa nečim što vam do skora nije bilo tako bitno. Ako je partner rođen u nekom vatrenom znaku ili ima vatreni podznak, moraćete da popustite u nečemu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ne odbijajte kontakt sa nekim s kim možda niste bili u sjajnim odnosima, možda sa Blizancima ili Devicom. Ako se radi o susretu na poslu ili o poznanstvu koje se još nije pretvorilo u ljubav, imate sve šanse da utičete na događaje. Trebalo bi da nađete vremena za jednu Škorpiju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Iako ćete biti opterećeni poslom danas, nađite vremena za ljubav, bilo bi šteta da propustite šansu da nekome kažete ono što želite. Nemojte se raspravljati ako imate jake adute samo kažete šta mislite ili šta želite, partner će sve shvatiti. Moguć je susret sa Vagom ili Blizancima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pokušavate da olakšate rešavanje problema bliskoj osobi, moguće članu porodice ali ako bude preterano zahtevan, verovatno ćete izgubiti nerve i moguća je rasprava. Nemojte se preterano nervirati oko nečega što znate da ne možete sami da rešite ili da ni u kom slučaju ne zavisi od vas.