MLAD MESEC donosi LEPE STVARI u tvoj život i ISPUNJAVA ŽELJE…Izaberi MESEC i saznaj kakve PROMENE ti donosi!

MLAD MESEC donosi LEPE STVARI u tvoj život i ISPUNJAVA ŽELJE…Izaberi MESEC i saznaj kakve PROMENE ti donosi!

9. siječnja 2020. Off By Admin 1

Sigurno ti se nekada desilo da zamislis zelju. I isto tako da   cujes da je potrebno ovo ili ono da se za zelja ostvari.

Naravno, isto tako svako od nas zna kakav je osecaj i koliko je razocarenje kada nam se nesto sto od srca zelimo ne ostvari. Zato, ovog puta vam dajemo savet, i  upozoravamo vas da li ce doci do toga da se vasa najveca zelja ostvari…

 

SIgurno ste culi da mesec moze da ispuni zelju, kada uvece izadjete i ugledati predivan mjesec na vrhu neba…E pa sada vam donosimo bas to…predivna tri mjeseca koji ispunjavaju svaku vasu zelju.

 

 

 

  1.  MESEC POD BROJEM JEDAN:

    Ovaj mesec izgleda sasvim prosecno, nema na njoj nekih posebnih delova, niti ukrasa, vec se uklapa u gomilu drugih.Upravo je takav slucaj i sa vama.Vi ste jedna obicna prosecna osoba cije zelje nisu neostvarive, odnosno, samo zahtevaju malo truda i sasvim je sigurno da ce doci do njihovog ispunjenja.

Velike su sanse da si zamislio zelju koja se tice tvog ljubavnog zivota.

Jednostavno,to je nesto sto ti fali kako bi bipo potpuno srecan. Duh iz lampe ti predvidja da ce se zelja ostvariti u roku od dva meseca,ali moras  da ucinis nesto povodom toga, jer ti nista nece pasti sa neba.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2