MLAD MESEC donosi LEPE STVARI u tvoj život i ISPUNJAVA ŽELJE…Izaberi MESEC i saznaj kakve PROMENE ti donosi!

MLAD MESEC donosi LEPE STVARI u tvoj život i ISPUNJAVA ŽELJE…Izaberi MESEC i saznaj kakve PROMENE ti donosi!

9. siječnja 2020. 0 By Admin 1

MESEC POD BROJEM DVA:

Ovaj mesec ima nekakvu specificnost.Upravo takav si i ti sam,volis stvari koje inace nisu omiljene  kod vecine drugih ljudi.Smiruju te pusta mesta, knjige, volis da budes u tisini i zagrljen pored onih koje volis. Tvoje zelje su obicne,ali svakako nisu  one koje bi svaki covek pozeleo.

 

Dakle, tebi jeste najvaznije da si pored ljudi koje volis.Da su oni srecni.Da moze u stvarnosti da se pojavi carobni duh ti bi verovatno pozeleo samo zdravlje i srecu za ljude koje volis.Ti si sam sebi oduvek na drugom mestu,i tvoja nesebicnost je ono sto te krasi i izdvaja  od drugih ljudi.

 

 MESEC ti porucuje da se ne moze svaka zelja ostvariti,

odnosno da postoje zelje koje su jednostavno nemoguce,iako su tvoje realno lako ostvarive.

U ovom slucaju, moraju da se poklope stvari i sloze delovi slagalice kako bi doslo do ostvarenja zelje,a ovde ne mozes ti sam bas nista da uradis,osim da pokusas da  na neki nacin utices na ljude od kojih ova zelja zavisi.

MESEC POD BROJEM TRI:

Ljubav.To je tvoja prva i tvoja zadnja zelja,upravo i samo zbog toga si izabrao srce koje je iznad lampe.Ti ne verujes u duhove,cak ni u carobno ispunjavanje zelja,ali verujes u ljubav,zbog koje sada trenutno patis.Zbog toga i jesi ovde,jer cekas cudo,da se ostvari ono o cemu dugo mastas.Odnosno,da te osoba koju svim srcem volis konacno pogleda i da i za tebe dodju dani srece.

Od kako je ona dosla u tvoj zivot ceo svet je prestao da postoji.Ti ne vidis dalje od nje,i duboko u sebi znas da neces moci da budes srecan ako ta osoba ne bude pored tebe.

Stranice: 1 2