ŠKORPIJA – Iako spolja izgleda kao veoma surova i kruta osoba, iznutra je, u stvari, veoma NEŽNA I PAŽLJIVA. Veoma voli da se BRINE O DRUGIMA koliko god je to u njenoj moci.

ŠKORPIJA – Iako spolja izgleda kao veoma surova i kruta osoba, iznutra je, u stvari, veoma NEŽNA I PAŽLJIVA. Veoma voli da se BRINE O DRUGIMA koliko god je to u njenoj moci.

9. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Najbolji savet kada je u pitanju druženje sa Škorpijom je da budete iskreni sa njom. Ako im ispričate istinu, dobićete nevjerovatnog prijatelja koji će uvijek biti odan i nikada neće pružiti lažna obećanja.
Jaka intuicija joj pomaže pri izboru partnera i zbog toga ona ne griješi kao druge osobe vec mudro bira osobu sa kojom ce moci ostvariti bolji odnos.
Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju velike stvari. Odličan lider, osoba rođena u znaku Škorpije je uvek svesna situacije, takođe se posebno ističe u snalažljivosti.
Ljudi često kažu da su Škorpije žestoke, vjerovatno zato što dobro razumiju pravila univerzuma.
Izazvane Škorpije stvaraju probleme. Kako mrze vrdanja i neiskrenost u stanju su da budu veoma ljubomorne i nepoverljive, pa je od velike važnosti da nauče kako da lakše prihvate različita ljudska ponašanja. Hrabri su i zbog toga imaju puno prijatelja.

Ukoliko se potrude da ne budu tako tajnoviti i podele osećanja i želje sa drugima, učvrstiće svoja prijateljstva. Toliko se toga
Neverovatno strastvena, intimnost shvata veoma ozbiljno. Osobine koje traži u svakom partner su inteligencija i poštenje.
Fantastični su u upravljanju, rješavanju i kreiranju. Kada Škorpija postavi cilj, nema odustajanja. Zadatke koji zahtevaju naučni I prodoran pristup najbolje će rešiti škorpija iz razloga što duboko zalazi u materiju
To su veoma intelignentne osobe koje se trude da ostave dobar utisak na svakoga. Po pravilu su veliki govornici, čija je komunikacija jedna značajna prednost koja može da ih istakne uvek i u svakoj situaciji.
Medjutim, posesivnost je samo jedan od načina na koji Škorpion izražava svoju ljubav. Ispod hladne spoljašnjosti, krije se osoba koja je veoma emotivna.
Flert ga ne plaši, to obožava. Ima Škorpija koje naivno izgledaju, ali imaju neodoljivi šarm, kome je teško odupreti se.
Škorpije se uvek ponašaju lijepo, bilo da su u društvu lepše polovine ili ne. Njihovo ponašanje je pristojno u svakoj prilici

Stranice: 1 2