VAGA – ČVRSTA KAO ČELIK kada treba ukloniti prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba LJUBAV i PODRŠKA!

VAGA – ČVRSTA KAO ČELIK kada treba ukloniti prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba LJUBAV i PODRŠKA!

9. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Žena Vaga će sigurno osvojiti svakog muškarca već pri prvom susretu. Njeno lice nemoguće je ne primetiti, a svojim zanosnim hodom i prijatnim glasom privući će pažnju okoline. Svesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe… i uživa u tome. Glavni adut je prefinjenost u ponašanju koja se ne gubi ni u intimi.

Žena Vaga uvek nastoji na tome da u društvu bude vesela i šarmantna. Ona je dovoljno promućurna da ljubavnika pusti da veruje da je on lovac – zato je žena Vaga retko bez partnera.

Traži duševni mir po svaku cenu, u stanju je da diskutuje o svemu i svačemu ali bez da stvori jaka osećanja i nepogaziva mišljenja o tome. Kad joj potencijalni obozavaoc predloži sastanak, ona ce verovatno reći “možda”, bez opredeljeno pozitivnog ili negativnog odgovora i dovesti ga time u nedoumicu.

Neka bude srećan što mu odmah nije rekla “ne”, a neodlučujući odgovor koji je dobio signalizira da postoje pozitivne šanse za vreme udvoje.

Vaga ona uvek traži društvo i ne podnosi dugo samoću. Uživa u svojoj ženstvenosti i rado je podržava neodoljivim parfemima i svojim perfektnim ukusom za odevanje. Kada traži partnera, ona veoma pažljivo prati njegove mane i vrline, jer on mora biti sposoban za sve one stvari koje je čine emocionalno stabilnom. Njeno najveće blago postaje onaj čovek kojeg ona odluči da voli.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2