VAGA – ČVRSTA KAO ČELIK kada treba ukloniti prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba LJUBAV i PODRŠKA!

VAGA – ČVRSTA KAO ČELIK kada treba ukloniti prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba LJUBAV i PODRŠKA!

9. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Poznata je po svojoj ljupkosti, specifičnosti i šarmu, kao i po odbojnosti prema svemu sto je neatraktivno ili zastarelo. Ulaže stil u svoje ponašanje i odevanje i svemu što je okružuje voli da doda izvesnu meru elegancije. Često bude obožavana od strane suprotnog pola.

Ona zna šta su to sklad i harmonija i to zna duplo bolje od vas. Čvrsta kao čelik kada treba ukloniti prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba opustiti napete nerve i povratiti veru u sebe. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će to raditi tako ljupko i ženstveno da nećete imati baš ništa protiv.

Obično je lepa i graciozna, a i kad nije osećaćete se bar duplo ružnije i nezgrapnije od nje. I ne samo to, umeće od svega oko sebe da napravi sklad i lepotu. Deca su joj omiljena u društvu i velike estete. Uči ih da je tata Bog.

Vage vole prefinjen klasični stil tipa Katrin Denev (Catherine Deneuve) ili Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltraw), osim ako neki senzualniji uticaj ne proizvede jednu Ritu Hejvort (Hayworth) ili direktno Brižit Bardo (Brigitte Bardot) i Moniku Beluči (Monica Bellucci).

Više teži ka umetničkom tipu muškarca (slikar, muzičar, vajar…), ipak njen partner mora biti visoko talentovan za komplimente i izjave ljubavi i obožavanja, da bi je usrećio. Ona često sama sebe ukorava zbog toga što misli da nema dovoljno sposobnosti da zadovolji druge.

Vaga je jedan od najkontradiktorjinijh znakova u horoskopu.

Vole da se predstavljaju u jednoj boji, u stvari mogu biti sasvim suprotne. Vaga može biti vrhunski diplomata i najveći prevarant, najveća dama i žena najnižeg morala, njihove reakcije su potpuno nepredvidive. Želja za dominacijom, prefinjenošću, uzimanjem maksimuma od života čini ih vrlo prilagodljivim.

Stranice: 1 2