Žena Rak – Ona je NEVINA DUŠA pod oklopom HLADNE i RAVNODUŠNE dame!

Žena Rak – Ona je NEVINA DUŠA pod oklopom HLADNE i RAVNODUŠNE dame!

9. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Ona je zagonetna, privlačna, nedokučiva poput njenog zaštitnika Meseca. Maštovita, fascinantna i nepredvidiva, daje sve od sebe onog trenutka kada je sigurna u ljubav partnera. Ponekad detinjasta, luckasta, ponekad preozbiljna i melanholična, te uspeva da u samo jednom trenutku iskaže mnogo različitih emocija. Erotična i strastvena ali previše stidljiva da učini prvi korak jer se plaši da izadje iz svoje ljušture.

Rak živi i oblači se sledeći tanane nijanse svojih osećanja i raspoloženja, nikako mode! Priklanja se ili krajnje ženstvenom, ali tradicionalnom stilu ili se oblači – kao devojčica.

Žena RAK želi biti tretirana s ljubavlju i respektom i u stanju je da bez dugog kolebanja napusti agresivnog partnera. Ona je tip žene koji će žrtvovati sve moguće za svoju porodicu i čvrsto stajati na strani svog bračnog druga. Ona voli romantiku i komplimente, voli da bude hvaljena za svaku svoju akciju, voli razmenu nežnosti s partnerom, zagrljaje, naklonost… i neće biti srećna s nekim ko je hladan i štedljiv u osećanjima ili čak nezainteresovan za dobrobit porodice.

Po njenom mišljenju, muškarac je taj koji treba da napravi prvi korak, i iako odmah zna hoće li prihvatiti njegovu ponudu ili ne, ona mu svojim ponašanjem neće dozvoliti da on unapred “pročita” njene namere. Kada jednom izabere sebi partnera, spremna je da učini sve za njega, a ono što od njega traži zauzvrat je totalna vernost.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2