Žena Rak – Ona je NEVINA DUŠA pod oklopom HLADNE i RAVNODUŠNE dame!

Žena Rak – Ona je NEVINA DUŠA pod oklopom HLADNE i RAVNODUŠNE dame!

9. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Ona je tipična majka. Širi materinske uticaje najviše od svih u Zodijaku. Kad je u svom elementu, ona je simpatična, srdačna, strpljiva, posvećena, adaptibilna, zaštitnički raspoložena i zadovoljna svime što joj muž pruža. Njen dom je tamo gde njen muž to odluči. Ona zna i ume da služi i sebi i drugima. Voljena je i poštovana, a mnogi je idealizuju kao tipičnu MAJKU.

Ona je prava majka, puna ljubavi za svoju porodicu, ali često je i promenljivog raspoloženja i ne zna kako da nađe meru u svojim osećajima bilo da su oni pozitivni, bilo da su negativni. Ovoj ženi je vrlo lako da se uda.

Ona traži zaštitu i uvek je nalazi. Ali, ako se radi o ženi koja nema jak karakter, ili dobru porodičnu pozadinu, onda će tražiti apsolutnu pomoć muža u svim oblastima života. Vi ste u njenoj mašti toliko idealizovani da vas ona stavlja na pijedestal, a ako je ikad izneverite, biće to za nju šok iz kog se neće lako povratiti.

Ona je kovitlac osjećaja pa u jednom trenutku može biti izrazito tvrdoglava, u drugom popustljiva, u idućem pak ljutita, a već u slijedećem blaga. Ima jaku volja i ustrajna je, ali nekad zna biti i vrlo rezervisana te je sklona povlačiti se u svoj “račji oklop” ako oseća da je neko provocira.

Zavođenje i senzualne fantazije ono su u čemu žena rak neizmjerno uživa. Za nju je seks polagani, senzualni ples i s partnerom s kojim se upušta u seksualni čin mora biti emotivno povezana. Želi muškarca koji će u seksu biti dominantan i uz kojeg će učiti nova čulna zadovoljstva.

Ona je rame za plakanje i uvek će znati pružiti utehu ljudima koje vole. Svoja prijateljstva čuvaju poput najvrednijeg blaga, a i same su prijateljice koje vredi čuvati.

Stranice: 1 2