Biti u vezi sa ova tri znaka znaci BITI NA SEDMOM NEBU : Oni voljenu osobu CUVAJU kao kap vode na dlanu!

Biti u vezi sa ova tri znaka znaci BITI NA SEDMOM NEBU : Oni voljenu osobu CUVAJU kao kap vode na dlanu!

16. siječnja 2020. 0 By Admin 1

 

imate osobu koja je u drustvu dama/gospodin a kada udjete u intimne odaje jednu zvijer u krevetu onda je ona prava osoba za tebe. Njeno srce je veliko, ali tek kada ti dozvoli da je bolje upoznas shvatices njenu velicinu. Ne dozvoljava mnogima da joj pridju preko njenih zidina iako ce uvijek vrlo rado svima da pomogne.

Ako si u vezi sa ovim predivnim znakom veliko srca, znaj da si jako sretna osoba.

 

 

STRIJELAC

 

Ovaj znak je jos jedan sa ogromnim potencijalom za ljubav. Njihova najveca mama iliti problem je sto kao mladi budu jako povrijedjeni u ljubavi zbog svoje naivnosti, tako da poslije ne dozvoljavaju tako lako da se njihova ljubav vidi. RIjetko priznaju nekome da ga vole na pocetku. Tek kada prodje neko vrijeme u kojem ce ovaj znak shvatiti da ste vi savrseni za njega i da ne postoji mogucnost da cete ga povrijediti, ili kada vec bude spreman da rizikuje sa vama, tek onda cete da shvatite kakva je to ljubav sa njim. Svaki trenutak sa njim, dodir, razmijenjena rijec ce vam dati osjecaj kao da ste na sedmom nebu. A njemu je samo potrebno da od vas dobije razumjevanje i podrsku i njegovo srce ce zauvijek biti vase.

Ne postoji stvar koju on ne bi uradio za vas kada osvojite njegovo srce. Shvatice te koliki se romantizam i emotivnost krije ispod te hladne i objektivne spoljasnjosti. Niko, od svih znakova, ne voli tako vatreno kao on.

 

Stranice: 1 2