Srodne duše se prepoznaju po horoskopskom znaku, saznajte koja je vaša

Srodne duše se prepoznaju po horoskopskom znaku, saznajte koja je vaša

27. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Ljubav ponekad deluje na misteriozne načine ili jednostavno – u skladu sa zvezdama. Određeni horoskopski znakovi kompatibilniji su s drugima i ako vas zanima kojeg bi znaka mogao biti vaš idealan partner, astrologija bi vam mogla dati odgovor.

Da bi vam pomogao u pronalaženju idealnog partnera, Pop Sugar je kontaktirao Athenu Perrakis, osnivačicu i izvršnu direktorku Sage Goddessa koja je objasnila da to što je neko istog znaka kao vi ne znači nužno da vam odgovara kao ličnost.

“U partnerima tražimo dopune, a ne kopije sebe. Intuitivno tražimo ljude koji mogu popuniti naše praznine ili biti yin našem yangu, premda prevelika razlika svakako stvara sukob”, govori Athena.

Ovan

Najviše mu odgovaraju: Lav, Strelac.

Potreba Ovnova za avanturama najbolje će ih povezati s Lavovima i Strelcima, drugim vatrenim horoskopskim znakovima, koji razumeju vatreni temperament Ovnova. Vaga je, s druge strane, potpuno suprotan znak od Ovna, a i ostali vazdušni znaci koje karakteriše komunikativnost – frustriraju Ovna koji ne voli puno govoriti, već raditi. U vezama, Ovnovi se boje gubitka nezavisnosti.

Bik

Najviše mu odgovaraju: Devica, Jarac, Vaga.

Bik, koji je uvek otvoren za lepotu, dobar ukus i udobnost, najbolje će se slagati sa zemljanim znacima, Devicom i Jarcem, koji se takođe prepuštaju čulnom uživanju. Vaga i Bik, kojima vlada Venera, dobar su spoj za deljenje strasti prema umetnosti. Bikovi, koji se dosta oslanjaju na sebe, katkad se boje vezanja za nekoga.

Blizanci

Najviše im odgovaraju: Vaga, Vodolija i Lav.

Blizancima će jako odgovarati drugi vazdušni znaci – Vage i Vodolije, koji mogu ispratiti njihove intelektualne poduhvate i prepustiti se njihovoj ljubavi prema dobrom razgovoru. Blizanci se odlično slažu i sa Lavovima, ali ne i sa vodenim znacima – Ribama, Škorpijama i Rakovima, koji više žele ostvariti duboku fizičku i emotivnu vezu.

Rak

Najviše mu odgovaraju: Ribe, Rak, Škorpija.

Prema Rakovima se mora odnositi s velikim oprezom jer su jako osetljivi i najlakše ih je povrediti, a mnogi drugi znaci previše su grubi za nežnu dušu Raka. Rakovi se dobro uklapaju sa preostalim vodenim znacima, posebno sa maštovitim i ljubavlju ispunjenim Ribama koje se neće ustručavati zaplakati i saosećati s Rakom. Jarac, koji je suprotnost Raku, može mu pružiti podršku, sigurnost i oslonac, ali ne spada u partnere s puno empatije.

Lav

Najviše mu odgovaraju: Ovan, Strelac.

Lav uživa u pomisli kako ga svi vole, ali ne može se svako nositi s vatrenom prirodom Lava. Lavovi se dobro slažu sa Ovnovima i Strelcima, ostalim vatrenim znacima, koji su podjednako vatreni i neustrašivi, i ne ustručavaju se pružiti iskrenu povratnu informaciju koja je Lavovima potrebna. Lavovi istovremeno inspirišu sve druge, ali i uzimaju drugima previše energije. Partnerstvo dva Lava predstavlja stalnu borbu za “krunu”.

Devica

Najviše im odgovaraju: Jarac, Bik.

Device ne tolerišu dramu i ljubav pokazuju postupcima. Njihova praktična priroda dobro se podudara sa znacima koji ne unose dramu, kao što su ostali zemljani znaci, Jarac i Bik. Oni traže partnere koji će raditi podjednako naporno, iako niko ne radi više od Device. Vatreni znaci mogu začiniti život Device, ali njihova nepredvidivost i manjak obraćanja pažnje na detalje mogu Devicu učiniti nervoznom.

Vaga

Najviše im odgovaraju: Blizanci, Vodolija

Vage se gotovo sa svima dobro slažu jer su izuzetno prilagodljive svim horoskopskim znacima. Ovaj društveni i intelektualni znak uživa u društvu brbljivih Blizanaca i inovativnih Vodolija. Vaga želi pametnog, staloženog i atraktivnog partnera, tako da znaci koji su emotivno nestabilni poput Raka i Škorpije predstavljaju rizik. Vatreni znaci – Ovan, Lav i Strelac su Vagama dobar izvor inspiracije. Vage imaju averziju prema konfliktima i boje se narušavanja mira.

Škorpija

Najviše im odgovaraju: Rak, Ribe, Jarac, Bik.

Škorpije nikada nisu zadovoljne površinskom slikom i uvek se trude da zagrebu ispod površine. Sa jakim seksualnim i emocionalnim nagonom, Škorpijama je potreban neko sa željom i izdržljivošću. Dobro se uklapaju sa vodenim znacima Rakovima i Ribama, koji razumeju njihovu posebnu vrstu ljubavi u kojoj se rađaju duboka osećanja. Škorpije su jako posvećene i verovatno bi se osećali izdato ako bi pored sebe imali poletne Blizance ili lutalice Strelčeve. Jarčevi i Bikovi mogu se pokazati kao fantastični ljubavnici.

nastavak na sljedecoj strani…

Stranice: 1 2