DNEVNI HOROSKOP ZA 10. FEBRUAR:Nekome je  NA POMOLU NOVA LJUBAV!

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. FEBRUAR:Nekome je NA POMOLU NOVA LJUBAV!

8. veljače 2020. Off By Lala

Ovan

Dragi ovnovi, iako ste kao i uvijek vrlo dobro spremni za pocetak nove nedelje, pred vama los pocetak dana. Ponedeljak je jedan od vasih omiljenih dana kada puni elana ulazite u nove radne podvige.

Desice se nesto nepredvidjeno sto ce poremetiti sve vase planove .Tice se neceg vezano za porodicu.

 

 

BIK

Dragi bikovi, kao i uvijek neustrasivo i hrabro ulazite u novi radni dan.Bicete zadovoljni na radnom polju jer  cete ranim jutrom š prvom danu ove nedelje sklopiti dobar posao.

Posto cete biti radosni i uzbudjeni povedite racuna o krvnom pritisku.

 

 

BLIZANAC

Dragi blizanci, vrlo samouvjerno danas nastupate pred sirokim krugom saradnika u svojoj firmi. Bicete odlicni ali i vrlo odlucni u namjeram da uspijete.

Bicete pozitivno iznenadjeni. Ocekujte unapredjenje, jer  vas ceka.

 

 

RAK

Dragi rakovi,vama ce ponedeljk kao novi dan  donijeti nove pobjede ali za vas dragocjene. Ono cemu tezite i gdje je vasa oslonac i snaga su vasa porodica.Nesto vrlo lijepo putem telefonskog poziva stize u vas dom. Razlog da se okupite i svi budete na okupu i sretni.

 

LAV

Dragi lavovi, imacete vrlo neprijatnu situaciju u drustvu na nekom skupu. Konflikt ce izbiti iznenada sa nekim starim gospodinom a nece vam pomoci ni vasa snaga da se odbranite.

Budite oprezni,samo cete hladne glave izaci iz zucne diskusije.

 

DEVICA

 

Drage device, pred vama jedan obican i lagan dan koji se ne razlikuje od bilo kojeg drugog.Harmonija u porodici  bice vam krila u nove radne pobjede.

Imacete izuzetno prijatne goste a ijedno novo poznastvo koje ce poceti pretvarati u nesto vrlo lijepo.

Mozda nova ljubav na pomolu.

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2