Izaberi sliku i saznaj sta ce ti se DIVNO DESITI!

Izaberi sliku i saznaj sta ce ti se DIVNO DESITI!

12. travnja 2022. 0 By Lala

AKO SI  IZABRAO   SLIKU BROJ JEDAN…

Ono sto ti fali  u zivotu je ljubav. Fali ti da te neko voli,da imas nekog na koga mozes da se  oslonis i nekog ko ce te voleti. Moze se reci da   ti je   u zivotu nekako  sudjeno da uvek naidjes na pogresne ljude… I  da   si zbog takvih silno patio ali sve moze da se  promeni  vec u narednoj sedmici. Samo je vazno da prestanes da krijes svoje emocije i da ti ponos ne bude na prvom mestu jer ako jeste  ti  nikad neces dobiti svoju   ljubavnu bajku.

Moramo da kazemo da  ce  u narednom periodu voljena osoba da udje u tvoj   zivot i ti ces   zapravo  uzivati onako kako  nikada nisi.   Moguce je da ce   to biti neko koga vec dugo poznajes samo sto nisi razmisljao o tome da bi medju vama nesto moglo da se desi   a da nije prijateljstvo.

No, ta osoba  te  odavno  zeli i sve je blizi tren kada ce vam to i reci.

 

AKO SI  IZABRAO   SLIKU BROJ DVA…

U narednom periodu u tvoj  zivot ulazi osoba    iz tvoje proslosti. To je neko sa kim si imao burnu proslost a moguce i da je to neko ko te je silno povredio… Ali ta osoba se isto tako silno    kaje i itekako joj je zao sto je doslo do toga da ti vise ne budes deo njenog zivota.

Ona   ce u narednih nekoliko dana da  se vrati u tvoj  zivot i delovace ti kao da je to sasvim slucajan susret… Ali nije. Ona te   zapravo vec neko vreme posmatra  iz daljine i silno je zeljna da te ponovo ima kraj sebe.   Nemoj da joj tek tako das novu sansu ali isto tako,ako vec  nemas nikog  u svom  zivotu razmisli o novom pocetku sa njom.

Sigurno je da vise nikad nece   ni pomisliti na to da te povredi jer je samim tim sto je to uradila vise povredila sebe a ne tebe. TO je   greska koja ju je skupo kostala.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2