Slika koju  IZABERES ti salje VAZNU PORUKU koja se tice TVOJE SRECE!

Slika koju IZABERES ti salje VAZNU PORUKU koja se tice TVOJE SRECE!

26. ožujka 2021. 0 By Lala

AKO  SI IZABRAO SLIKU BROJ JEDAN…

Ti si osoba koja je iskrena, i osoba  koja prosto ima potrebu svima da ucini i svima da pomogne. Osoba si koja je   neko ko vise zeli da usreci druge,  a tebi samom  kako bude. Na kraju, to je za svaki primer i za svaku pohvalu, ali je sa jedne strane to velika mana.  Iz prostog razloga sto  pokusavas da svima pomognes  i da svakog usrecis a tebi kako  bude…      Nemoj uvek tako. Pocni vise da mislis na sebe i na svoje zelje. Pocni vise da se boris  za ono sto zelis i sve ce biti  u redu.

Nekad je dobro sto  zelis svakome da se nadjes, ali  moras da imas na  umu da   nema nista lose u tome da nekad nekom okrenes ledja. I da je u redu da nekad   budes sebican jer je zivot samo jedan.. Cinis svima dobro,ali pocni vise da mislis na sebe. Tek onda ce ti bolji dani doci.

 

AKO SI IZABRAO SLIKU BROJ DVA…

Ti si osoba koja   je neko ko je uvek  u dilemi da li da slusa svoj razum ili svoje srce. I to je na neki nacin    dobro, jer to znaci da mozes i jedno i drugo i da   si u stanju da doneses dobre odluke.

Nemoj da razmisljas o tome     da li si uvek  u pravu jer se svima nama desi da nekad pogresimo. Ljudski je i prastati i gresiti i zapravo u tome nema nista lose.

No, ono sto moramo da kazemo jeste da se  nekada trebas  usuditi i na to da rizikujes.

Onaj ko ne rizikuje jednostavno  ne moze ni da dobije. Nekad je sreca u tome da se  bude ludo  hrabar ali to ne znaci da ti   treba uvek tako da postupas.

Samo da prestanes da razmisljas  o onome sta je za tebe  najbolje jer svi nekad  naprave pogresnu odluku. Nemoj da strahujes od toga. Dakle,usudi se da rizikujes.

Da se posvetis sebi i svom  zivotu, da  manje razmisljas o tome sta je ispravno..Jer   onda neces moci da   uzivas     u zivotu na pravi nacin i neke najlepse stvari ti se zapravo  nikad nece desiti.

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2