ZAMISLI ZELJU i izaberi jednu sliku: Ona otkriva hoce li se OSTVARITI!

ZAMISLI ZELJU i izaberi jednu sliku: Ona otkriva hoce li se OSTVARITI!

24. ožujka 2023. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO SLIKU BROJ JEDAN…

Ovo  je   zelja za koju moras da se boris. Postoje velike sanse da se ona ostvari ali nista se nece desiti samo od sebe. Imaj na umu  da je     jako vazno   da cuvas ono sto imas ali i da se  boris za ono sto zelis. Zivot je jedna borba ali kao da ti toga nisi svestan. Zato nije vazno da li ces  zbog te zelje da pogazis svoj ponos jer ces dobiti ono sto  zelis.

Nemoj da krijes svoje emocije. Nemoj da dozvolis da ti ponos bude  na prvom mestu vec se uvek bori za ono sto    tvoje srce  zeli.

Itekako je moguce da ces dobiti  to sto  zelis jer uz malo tvog truda sve je moguce.

Ali ako budes sedeo u mestu i cekao da se stvari dese same od sebe onda   se unapred pomiri sa tim da  se  ova zelja nikad  nece ostvariti. Sudbina ti  pruza mogucnost, ali sve ovisi od tebe.

 

 

AKO SI IZABRAO SLIKU BROJ  DVA…

Ova  zelja ce  se sasvim sigurno ostvariti  i u to nema nimalo sumnje. Samo od tebe  zavisi hoces li  zeleti da uzivas u svemu onom sto ti ona pruza. Jer sad ti mozda  deluje da je ovo  nesto sto silno zelis ali  nisi u pravu. I onda kad dodje do toga da to dobijes mozda i shvatis da to ipak nije bilo ono sto ti je za srecu  potrebno.

U ljubavi  ce ovo biti period  koji je samo   za uzivanje jer ce ti  neko  izjaviti   ljubav i priznati koliko  mu je zapravo stalo do tebe.

To je ono  sto ti je bas   u ovom trenutku   potrebno ali ako zelis da       uzivas  onda ce biti samo dovoljno da nekome priznas svoje emocije.

Sad ti deluje da ce te ta osoba odbiti i nema nimalo sumnje u to da te je strah ali  ne brini. Sve ce biti  bas onako kako zelis   i uz samo malo   truda ti ces vrlo uskoro  uzivati u   emocijama. Ljubav je ono za sta  treba  i vredi  uvek se boriti. Pa cak ni onda kad nam deluje da ne mozemo dobiti ono sto nam srce zeli.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2