DNEVNI HOROSKOP za 11.februar.BIK će uživati,LAVA očekuje iznenadan SUSRET sa osobom iz PROŠLOSTI!

DNEVNI HOROSKOP za 11.februar.BIK će uživati,LAVA očekuje iznenadan SUSRET sa osobom iz PROŠLOSTI!

10. veljače 2020. 0 By Maja

OVAN

Ovaj dan i neće biti tako savršen kako ste to očekivali. Obratite pažnju na svoje riječi, jer bi danas vrlo lako mogli da povrijedite vama vrlo dragu osobu.  Već duže vrijeme čuvate vaše emocije samo za sebe. Vrijeme je za jedan otvoren i iskren razgovor,jer to što vas muči ružnim riječima sigurno neće poboljšati odnos sa dragom osobom.

 

BIK

Danas je dan kao stvoren za vas. Na poslovnom planu sve će vam ići od ruke. Vaše ideje će vrlo dobro da budu prihvaćene od strane vaših radnih kolega.  Zračite pozitivnom energijom tokom cijelog dana. To će se naravno odraziti i na polju ljubavi .Vaš partner će biti oduševljen sa vama,i vašim postupcima.Danas ne možete da učinite ništa pogrešno.

 

BLIZANCI

U zadnje vrijeme ste počeli da se distancirate od voljene osobe. Danas je divna prilika da riješite vaše nesuglasice , i otvoreno porazgovarate o stvarima koje vas muče. Vaš partner će pokazati razumijevanje za vašu situaciju. Mnogo ste nervozni,i to se odražava na sve segmente vašeg života. Stižu vam bolji dani.zato ne uzimajte sve srcu.

 

RAK

Težite ka naglim odlukama. Danas je idealan dan da u miru sve dovedete na svoje mjesto .Kako na poslovnom,tako i na ljubavnom planu vaše strpljenje će donijeti bolje rezultate.Opustite se i pokušajte da sve riješite lijepim riječima.Vaše radne kolege i osoba koju volite će biti više nego oduševljeni sa vama  .Dan vam donosi i jedni prijatno iznenađenje.

 

LAV

Danas će osoba koju duže vrijeme niste vidjeli pokušati da unese nemir u vaš život. Neko ko već duže vrijeme ima velike osjećaje za vas. Pokušajte sve mirno da riješite, jer ta osoba neće imati mnogo razumijevanja za vas, jer ste vi već nastavili da živite svoj život sa drugom osobom koja vas beskonačno voli. Vaš sadašnji partner neće biti oduševljen.

 

DJEVICA

Pokušajte da kontrolišete svoje emocije.Mnogo ste osjećajni.Danas će te posebno biti izloženi raznim dešavanjima.Na ljubavnom planu dolazi do nesporazuma koji će vaše osjećaje još više da dovede u iskušenje.Pokušajte da ostanete mireni,i nemojte svaku grešku prebacivati na vašeg partnera.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2