HOROSKOP ZA SRIJEDU:OVOM ZNAKU PRIJETI OPASNOST

HOROSKOP ZA SRIJEDU:OVOM ZNAKU PRIJETI OPASNOST

10. veljače 2020. 0 By Lala

Devica

Za one koji sumnjaju u vas ovaj dan je idealan za dokazivanje. Vi koji ste puni elana u nove podvige, svakako cete danas briljirati .Samo hrabro i sigurno pa se nemojte brinuti za dalje.

Nije lose da povedete racuna o krvnom pritisku, jer kako se uzbudjujete tako vam pritisak oscilira.

Vaga

Idealno vam ide na poslu pa svoje zdravlje zanemarujete.Uvijek se borite da imate vise i da zaradite sto vise pa se tako zadovoljavate. Nije sve u novcu!

Ako tako nastavite imacete ozbiljne probleme jer ce vam danas biti lose.Pozlice vam iznenada, i prijeti vam opasnost od srcanog udara.

Ovo je samo lampica  kao znak. Ne bojte se jer samo treba vise paznje obratiti na sebe.

Skorpija

Ako se danas desi da upoznate neku osobu iz blize okoline, potrudite se da je bolje upoznate kao poslovnog suparnika.Procjenite njen karakter, intelektualne potencijale i postenje.

Uskoro ce vam ta osoba biti poslovni parner od vaznosti u firmi. Takodje vam moze postati ozbiljan suparnik. Razmislite sta je bolje za vas, suparnik ili kolega.

Strelac

Danas ste na potezu pa vidite stop vam je ciniti. Pruza vam se mogucnost na svim poljima. Skupite snagu i krenite u akciju.

 

Jarac

Svoju borbenost pokazite danas jer ce vam se pruziti prilika da ili potonete ili isplivate.Dobro znate o cemu se radi.Ako samo malo posustanete necete uspjeti.

Vodolija

Situacija u kojoj ste je kao mrtvo more a vi se ponasate kaopotonuli mornar.

Pruzite krila u rijeci zivota jer jos imate prema kome da plovite.Pitanje je samo da li zelite.

Riba

Ako mislite da je svijet stvoren samo za vas, varate se. Nisu za vas samo okeani a za druge  rijecice.Hocete sve za sebe. Previse ste sebicni, a danas cete se pokazati ko ste u sustini.Razmislite sta je bolje, covjek ili necovjek.

 

Stranice: 1 2