IZABERI jednu RUZU i saznaj   TAJNE o  TVOJOJ DUSI – da li si COVEK ZA PRIMER?

IZABERI jednu RUZU i saznaj TAJNE o TVOJOJ DUSI – da li si COVEK ZA PRIMER?

13. kolovoza 2021. 0 By Lala

AKO SI  IZABRAO RUZU BROJ JEDAN…

Ti si osoba cija je dusa divna,iskrena,nesebicna. Ti si neko ko  svima zeli dobro,  i ko ce svakome pokusati da se nadje.

Da svakog nasmeje,da svakome bude oslonac i rame za   plakanje.

Osoba si koja je toliko dobra da prosto mislis da su svi isti kao ti.

No, daleko je to od    istine.

Ako zelis da   budes srecan moras da imas na umu da    je zivot nesto sto nije pravedno. I da na ovom svetu nazalost ima vise losih   ljudi nego  onih dobrih.

Zato moras da naucis da razlikujes one dobre ljude od onih koji su losi.

Da se posvetis sebi,da    naucis da   prepoznas kome mozes da verujes, a ko samo zeli da se poigra sa tobom.

Ti si osoba koja svima zeli dobro ali nazalost nisu svi kao ti. I zato… Nauci da razlikujes ljude prema kojima mozes i   trebas da budes  iskren, i one  pred kojim ne smes da  pokazes svoje pravo lice.

Ne dozvoli da neko pravi budalu od tebe.

 

AKO SI  IZABRAO RUZU BROJ  DVA…

Ti si osoba koja ume da    prepozna kad treba da slusa glas svog srca a kada glas svog razuma. I svaka ti cast na tome jer si osoba koja ne odustaje ali dobro  zna  kad treba da krene dalje i da nekim ljudima okrene ledja.

Moze se reci da svima zelis dobro ali da itekako  umes da  budes osoba koja ce  da   ljudima koji ne znaju da  je cene   zauvek    otici iz   zivota.

Kada pricamo   o ljubavi   moramo da kazemo da  si neko  ko zna sta   zeli. I onoliko koliko das, toliko isto zelis da dobijes. Nisi od onih koji ce varati ali isto tako bas nikad neces preci preko prevare.

Moramo da dodamo i to da si osoba  koja inace nikad nikog nece  izdati.

No,  ima jedna veoma vazna  stvar… Ti si osoba koja ume ljudima da vrati milo za drago. Dusu ces svoju dati onom ko ti dokaze da  je toga vredan.

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2