LJUBAVNI HOROSKOP za 11.februar.BIK UŽIVA u LJUBAVI-BLIZANCI se igraju sa VATROM

LJUBAVNI HOROSKOP za 11.februar.BIK UŽIVA u LJUBAVI-BLIZANCI se igraju sa VATROM

10. veljače 2020. 0 By Maja

OVAN

Dolazi do velikih nesuglasica sa partnerom. Mnogo ste tvrdoglavi, i vaš partner  nije zadovoljan sa vašim ponašanjem. Pokušajte da mu posvetite više pažnje. Vaš partner želi promijene, i vi morate biti spremni na kompromise, u koliko želite da zadržite voljenu osobu.

 

BIK

Ljubav cvjeta i tome nema kraja. Zadovoljni ste i to otvoreno pokazujete. Nemate razloga za brigu, jer vaš partner vas voli i mnogo poštuje. Sumnje koje ponekad imate su neopravdane. Vas čekaju samo divni trenutci. Uživajte, i ne dozvolite da vam drugi pokvare to što ste stekli.

 

BLIZANCI

Vaša voljena osoba se mnogo trudi da vas usreći. Ipak vi imate sumnje, u vjernost te osobe. Nemate potrebe  za to.Pružite joj ljubav, i pažnju koju zaslužuje.Prestanite da mislite samo na svoje potrebe. Inače rizikujete da ostanete bez osobe koja vas mnogo cijeni i poštuje.

 

RAK

Ovo je savršen dan za vas. Osoba koju volite ima oči samo za vas. Vaša pozitivna energija zrači na sve strane. Mnogo ste voljeni, ali vi svoje osjećaje ne pokazujete dovoljno. Odvojite vremena za vama dragu osobu, Pokušajte da joj pružite ljubav i poštovanje koje zaslužuje.

 

LAV

Ako ste slobodni danas je dan za nova upoznavanja. Jednoj osobi se mnogo dopadate. Ona čini sve da dođe do vas,

Ukoliko ste u vezi dan je savršen za mali izlet ili romantičnu večeru sa voljenom osobom. Pokažite koliko vam je stalo do nje. Vi ste pravi sretnik sa osobom koju imate pored sebe.

 

DJEVICA

Niste mnogo zadovoljni u svojoj vezi. Osoba koja vas mnogo voli pokušava sve da vam dokaže svoju ljubav. Ipak to za vas nije dovoljno. Očekujete mnogo, ali niste spremni da pružite toliko ljubavi zauzvrat. Vaš partner to primjeti, i vi se trenutno igrate s vatrom da budete ostavljeni. Morate se više truditi.

 

VAGA

Danas vam zvijezde i nisu toliko naklonjene u ljubavi. Za partnera pokazujete sve manje razumijevanja. Koliko gd se vaš partner trudi da vas usreći, vama to nije dovoljno. Uzimate ga zdravo za gotovo, i to bi moglo vrlo loše da se odrazi na vaš ljubavni život.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2