SRCE koje   IZABERES  otkriva KO je tvoja SRODNA DUSA!

SRCE koje IZABERES otkriva KO je tvoja SRODNA DUSA!

18. rujna 2021. 0 By Lala

AKO SI  IZABRAO SRCE BROJ JEDAN…

Ti dobro  znas ko je tvoja prava ljubav. Bas kao sto   znas da ti sada nisi srecan zato sta ta osoba nije kraj tebe.

Velike su sanse da je to   neko  ko je iz vase proslosti, neka vasa bivsa ljubav.   Jednostavno vam  je ta osoba ostala u secanju  i iako nije kraj vas… Vama   ona jako fali, i vi  bez imalo sumnje osecate prazninu u svom srcu.

Proci ce jos neko vreme pre nego se bilo sta desi    medju vama ali nema sumnje da je ovo  ljubav  koja nema rok trajanja i ona koja je sudjena.

Ta osoba ce bez imalo sumnje da se vrati u vas  zivot, ali da bi u njemu ostala vi morate iskreno da se borite. Da shvatite da  nije vazno sta ko kaze vec sta je ono sto vase srce  zeli.

Ovo ce biti jedan  veliki  zivotni test,ali ako  budete marili za glas svog srca onda ce ta osoba bez imalo sumnje biti kraj vas.

 

AKO SI  IZABRAO SRCE BROJ  DVA…

Nema razloga da   sumnjas u to  da ti je sudjeno da imas kraj sebe pravu osobu.

Samo jeste poenta u tome da   nazalost uvek   svoje srce das osobi koja ne ume da te cuva i da ceni ono sto   ima sa tobom.

Ali, ne brini… Tvoja prava  ljubav jos uvek nije usla u tvoj  zivot.

Velike su sanse da ce to da se desi do kraja proleca ali zapravo nema razloga da budes nestrpljiv. Sve ce doci na svoje onda kada to najmanje budes ocekivao. To je ono sto moras da znas.

To nece biti ona ljubav koja je fatalna niti ona koja je na prvi pogled.

Imaj to na umu.

Moramo da kazemo da si osoba  koja   je ovih dana silno usamljena i da ti se cesto ucini da je neka osoba stvorena za tebe… Bas zato sto zelis da budes voljen.

No, nemoj nikome davati sansu  tek da ne bi bio sam.   Kad dodje prava osoba ti ces to dobro  znati.

 

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2