HOROSKOP do KRAJA SEDMICE: Ovan ce biti NAGRADJEN,Bika ce PRATITI SRECA!

HOROSKOP do KRAJA SEDMICE: Ovan ce biti NAGRADJEN,Bika ce PRATITI SRECA!

4. veljače 2024. 0 By Maja

OVAN

Tokom narednih dana će te primjetiti da ono za šta ste uložili veliki trud i rad, i neće bit nagrađeno onako kako ste to očekivali.Vaše nade su bile velike ,ali zvijezde vam prosto nisu naklonjene.Nećete biti zadovoljni sa sobom,što će se posebno odraziti na osobe koje vas okružuju.

 

BIK

Vas sreća prati tokom cijele sedmice.Sve vam polazi za rukom, kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Vašem samopouzdanju neće biti granice. Dolazite do zaključaka da možete postići još više.Vaše ambicije će rasti. Uspjeh je nezaobilazan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ljubav vam i neće biti toliko naklonjena. Nesporazumi sa partnerom su nezaobilazni. Sve manje energije unosite u vašu vezu,i to se odražava na veoma loš način. Ova sedmica je kao stvorena za jedan duži i otvoren razgovor. Nemojte da prešutite svoje osjećaje.

 

RAK

Pokušavate nešto što se čini nemoguće. Nemate mnogo podrške od voljene osobe. To vas mnogo boli. U vašu vezu ulažete mnogo. Vaši ciljevi su za vašeg partnera nejasni. Podršku imate od strane prijatelja, koji vjeruju u vas i vaše planove, Vi ćete i da ih ostvarite u toku sedmice.

 

LAV

Početak sedmice vam donosi vrlo lijepe vijesti. Vašoj radosti neće biti kraja. Ipak, budite oprezni.Neće svaka osoba koja vas okružuje biti sretna zbog vas. Osobe koje vam glume prijatelje mnogo će vam zaviditi. Ali, vi za to nećete mariti jer će te jednostavno uživati u svojoj sreći.

 

DJEVICA 

Već duže vrijeme pokušavate da se približite jednoj osobi. Do sada vam to nije išlo od ruke, ali krajem sedmice dolazi do velikog preokreta. Osoba o kojoj već dugo vremena sanjate, uči će u vaš život. Vašoj sreći neće biti kraja.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2