LJUBAVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR :Na cijem ce prstu ZASIJATI VJERENICKI PRSTEN?

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR :Na cijem ce prstu ZASIJATI VJERENICKI PRSTEN?

11. veljače 2020. 0 By Lala

OVAN

Vasa ljubavna idila koju ste sami stvorili polako se topi i nestaje. Sami ste idealizovali ono sto je mnogo daleko od toga. Vas partner mora da prizna da su se njegove emocije ohladile i da  vas veze navika.

Daleko od onog sto ste zeljeli kada ste usli u vezu. Ovaj dan je trenutak da to sve okoncate. Vjerujte da ce odahnuti.

 

 

BIK

Vasa situacija zahtjeva ozbiljan razgovor bez ijedne rijeci koju biste precutali. Dugo cutite o necemu sto vas steze kao obruc. Nocima nemate sna, mucite se sa sobom , a tesko vam je. Posto je zdravstveni problem u pitanju, recite sve partneru. Bice to ispit ljubavi. Ako vas duboko i iskreno voli, to ce vam samo ucvrstiti vezu.

Ako vas ne voli, to ce samo ubrzati rjesenje.

 

 

BLIZANAC

Ovo je dan koji cete dugo pamtiti jer ste ga planirali odavno.Sa voljenim bicem putujete u posjetu familiji koju treba upoznati. Borite se da ostavite utisak jer vam to partneru znaci. Mnogo je vezan za svoje tako da je ovaj korak znak vase dublje veze.  A ona tezi braku.

 

 

RAK

Idealna prilika da zablistate u drustvu u kojem cete i svog partnera oduseviti. Puno radite tako da nemate prilike za opustanje, sto vam nekad stvara monotoniju. Uprevo iz tog razloga se cesto pitate kuda ide vasa veza.

Vjerujte da je sve u redu i da ide u dobrom smjeru.

 

 

LAV

Lavovi koji su u duzoj vezi danas imaju sansu da uz pomoc prijatelja izglade nesporazum u vezi. Iako se jave neke trzavice u poslednje vrijeme , nikad da se razrijese. Ovo je povoljna prilika, da se ne pitate kuda i zasto, kad moze bolje.

Saveznik vam je iskren prijatelj.

Slobodnim lavovima nova poznastva.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2