LJUBAVNI HOROSKOP ZA 15 FEBRUAR: Koji ce znak LIKOVATI a koji PLAKATI?

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 15 FEBRUAR: Koji ce znak LIKOVATI a koji PLAKATI?

12. veljače 2020. 0 By Lala

OVAN

Ovnovima koji su u vezi danas stoji dan pun obrta. Cak iako ste planirali nesto sto jutros sa punim elanom zelite ostvariti, to morate odloziti. Nesto ce vam sve ici naopacke,  ali ne mozete puno uticati na okolnosti. Jednostavno, ovo nece biti onako kako ste planirali. To ne znaci da ce dan propasti.

Partner vam sve kontrira.

 

BIK

Pred vama jedan od onih dana kada cete  biti zahvalni  sto postojite .Dobicete  dugo cekanu diplomu koja ce vam omoguciti da se bavite  onim sto vam je partner  osporavao. Likovacete kada mu iznesete vase planove za daljnu buducnost. Partner ce se oduseviti i pokazace osjecaj zaljenja sto vam nije vjerovao.

 

BLIZANAC

Ne mojte se iznenaditi ako se danas desi nesto neocekivano, a bicete  obradovani svakako.Vas partner je vrlo stidljiv i nekako uzdrzan pa vam se cini kao da ne zna voljeti. Danas je dan da v am pokaze suprotno.

Bicete zaneseni trenutkom tako da je dan kao iz snova.

 

RAK

Svoje zaoke ljubomore ostavite za neki drugi dan jer je pred vama dan za uzivanje. Mada imate razloga za ljubomoru koju ne znate skriti, danas je odlozite.Ispitajte polje da li je ovo opravdanje za neku gresku ili je samo dokaz ljubavi koja ima svoje dobre i lose dane.

To odlikuje svaku vezu pa i vasu.

LAV

Uzalud vasa opreznost na svakom koraku, niste postigli nista.  Vas partner vam je nagovjestavao nekim ispadima kraj veze ali ste bili slijepi. Zatvarali ste oci zeleci da sve prodje a lose u vasoj vezi se gomilalo  poput svelog lisca.

Danas je dan kada cete plakati zbog lose veze koja je dugo trajala .U stvari nije vrijedila ni malo, samo ste se zavaravali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2