VIKEND HOROSKOP:OVOM znaku se SMIJEŠI SREĆA tokom naredna dva dana!

VIKEND HOROSKOP:OVOM znaku se SMIJEŠI SREĆA tokom naredna dva dana!

25. ožujka 2022. 0 By Maja

OVAN

Tokom vikenda neće vam polaziti sve za rukom. Postali ste emotivno razdražljivi, i to će se odraziti i na osobe koje vas okružuju. Odvojite malo vremena samo za sebe. Jedna vama vrlo draga osoba će pokušati da unese malo radosti u vaše trenutno raspoloženje.

 

BIK

Volite da usrećite druge, i to će vam se tokom vikenda uzvratiti na najljepši način. Vama dragi ljudi će pokušati sve da vam uljepšaju dan. Zadovoljstvo i sreća vam se smiješi tokom cijelog vikenda.

 

BLIZANCI

Jedna osoba očekuje da joj se izvinete. Mnogo ste je povrijedili. Preko vikenda će vam se pružiti prilika da sve dovedete u red. U zadnje vrijeme niste bili iskreni prema toj sobi. Otvorite svoje srce i recite joj šta zaista osjećate prema njoj.

 

RAK

Odvojite malo vremena samo za sebe. Previše se dajete za druge, i to vas iscrpljuje. Ipak, prema jednoj osobi ste mnogo hladni. Riziko postoji da će ta osoba otići iz vašeg života. Budite iskreni i tražite razgovor, pokušajte da spriječite njen odlazak , jer vama je zaista stalo do te osobe.

 

LAV

Vaša karijera u zadnje vrijeme ima u svemu prednost. Zapostavili ste dragu osobu. Ovaj vikend uzmite vremena samo za nju. Imate priliku da usrećite jednu osobu koja je uvijek bila tu za vas.

 

DJEVICA

Vi znate da se izborite za ono do čega vam je stalo. Radite na sebi i svom uspjehu. Ipak, preko vikenda se morate posvetiti i osobama koje volite. Očekuju vas samo divni trenutci u okruženju dragih ljudi.Vi ste to najiskrenije zaslužili.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2