IZABERI NOVČIĆ  saznaj da li ti je suđeno da budeš BOGAT ili SIROMAŠAN!

IZABERI NOVČIĆ saznaj da li ti je suđeno da budeš BOGAT ili SIROMAŠAN!

10. veljače 2022. 0 By Maja

Novčić broj 1)

Izabrao si novčić broj 1.

Ti si neko , ko nije imao mnogo sreće u životu .Bez obzira na sav tvoj trud ti nisi postigao ono što si htio .Mnogo puta si htio odustati ,ali nešto jače od tebe te je tjeralo naprijed .Novac ti nikada nije bio prioritet .Za tebe su druge stvari mnogo preće .Ljubav i sreća tvojih najmilijih ti ide preko svega .Voliš da ih usrećiš na sve moguće načine .Boriš se za njih kao niko drugi . Sebe često zapostavljaš .Tvoje potrebe za tebe nisu na prvom mjestu .Ti nikada ne misliš samo na sebe . Tebi zaista nije suđeno da budeš bogat .Materijalne stvari za tebe i ne predstavljaju bogatstvo .Ti si bogat na drugi na način i to ćeš i ostati .Tvoje bogatstvo je tvoja porodica .

Njihova ljubav je za tebe sve .Ti ne mariš za drugim stvarima .Ti si bogat čovjek ,jer je tvoja porodica uz tebe .Njihova ljubav prema tebi se nikada neće ugasiti .

 

Novčić broj 2)

Izabrao si novčić broj 2:

Ti voliš da usrećiš druge . Ti si veliki borac ,velikog srca .Os svojih snova ne odustaješ .Hrabrost te prati gdje god da kreneš .Svima koji ti kažu ti to ne možeš dokažeš suprotno .Ti se boriš za svoj uspjeh .Na poklon ne želiš ništa .Ti radiš za svoje snove .Tvoja hrabrost nije tvoja jedina vrlina .Ti imaš plemenitu dušu , nježno dobro srce . Voliš ljude .Za svoje prijatelje bi preplivao mora ,samo da stigneš do njih .Ti si vrijedan .Uporan .Tebe čeka bogatstvo .Ne onoliko koliko si zamišljao ,ali bogatstvo koje će ti ipak promijeniti život .

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2