IZABERI OSMJEH I SAZNAJ jesi li pravi ZAVODNIK  za kojim suprotni svet LUDI?!

IZABERI OSMJEH I SAZNAJ jesi li pravi ZAVODNIK za kojim suprotni svet LUDI?!

13. veljače 2020. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI OSMJEH BROJ JEDAN

Osobe koje su izabrale osmjeh broj jedan su po prirodi dosta otvorene i komukativne. Kao sto se kaze da su bebe vezane majcinom vrpcom, tako su ove osobe vezane za drustvo. To nikada nije isto drustvo,i new mora biti .Jednostavno ste drustven tip, koji ce radije biti i u drustvu stare osobe, a nikako sam.

Ne volite samocu jer vas plasi i namece teske misli. Drustvo vam je nekako kao ventil gdje cirkulise sva vas pozitivna pa i negativna energija. Niste neki nametljivac od kojeg se ne moze dobiti rijec.

Vi ste pozeljan sagovornik jer imate tu strast konverzacije sa svim uzrastima. Znate da se igrate sa dijecicom, znate o cemu da pricate sa starijima.

Sa mladima uvijek imate o cemu da komentarisete, pocev od telefona, preko filma i muzike. Sa pripadnicima ljepseg pola vi ste nesto posebno. Pravi ste smeker, imate smisao za humor i  i znate u kom smjeru zelite dalje.Zaljubljive ste prirode, ali ne osvajac po svaku cijenu.

AKO STE IZABRALI OSMJEH BROJ DVA

Osobe koje su izabrale osmjeh broj dva vaze za vrlo inteligentne osobe. Imate svoj stav i svoje principe od kojih cesto ne odustajete , osim ako treba. Naravno u vasu korist.Volite sve sto je svojstveno mladima: izlaske, provod i druzenje do kasnih sati. Ne trebaju vam savjeti u smislu sta i kako, jer imate svoje metode.

Sta reci, vi ste rodjeni ZAVODNIK!

Kao leptir sa cvijeta na cvijet, idete od jednog do drugog, trazeci samo ono sto kratko traje. Znaci da ste i avanturista, pa vam nikada nije dosta provoda. Imate spoljasnu ljepotu koja mami a urodjeni sarm je ono sto je krasi.

Pripadnici ljepseg pola su opcinjeni vama, jer ste neodoljivi u svakom pogledu, pa cesto ostaju ostavljeni. Pruzate vrlo mnogo ali kratko, jer uvijek vas vuce dalje vasa priroda. Vas nemirni i nestalni duh nekad vas uplasi u sumnji da ste nesretni .Basa iz razloga sto se ne mozete skrasiti na jednom mjestu, i sa jednom osobom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2