TVOJA  SUDBINA za   2020-tu: Izaberi MADJIONICARA i saznaj SVE sto ti je  ZAPISANO!

TVOJA SUDBINA za 2020-tu: Izaberi MADJIONICARA i saznaj SVE sto ti je ZAPISANO!

14. veljače 2020. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO MADJIONICARA BROJ JEDAN…

Ova godina bi mogla da bude jedna od najboljih u tvom zivotu ako je to ono  sto zelis odnosno ako pocnes da se boris za ono do cega ti je stalo.  Zivot je ono sto  se vrlo brzo  zavrsi i   zato   moras da se naucis da uzivas u svemu onom sto sledi jer bi mnogo toga moglo da se promeni do kraja ove  godine. To je ono sto moras da imas na umu.

Pre svega, sansa da se  promeni  stanje na polju emocija  je velika ako prestanes da krijes svoje emocije. No,     ti si osoba koja je neko ko je na neki nacin poznat po   tome sto je ponosan ali  za ljubav stvarno uvek       treba  da se borimo.

Tako ce tvoje zelje biti na korak od ostvarenja ako je to ono sto pozelis.

Nemoj da zaboravis na to da je nekad potrebno samo  otvoriti svoje srce i uciniti prvi korak ka osobi koja  nam se svidja. Jer,  zivot je      ono za sta treba da   se borimo i da naucimo da   uzivamo u svim onim lepim stvarima koje nam se nude.

Nema   sumnje   u to da ces do  kraja ove godine iskreno   uzivati i imati sansu da svoje snove ostvaris.

 

AKO SI IZABRAO MADJIONICARA BROJ  DVA…

Ovo  bi mogla da bude       godina   za promene kada si ti  u pitanju. Ovo se najpre odnosi na  posao.

Jer,   posebno u prvoj polovini ove  godine ces imati mnogo poslovnih obaveza ali moci ces da se dokazes na radnom mestu   i da svojim saradnicima  dokazes koliko si dobar u onome sto radis. To je ono sto je vrlo vazno.

Imaj na umu da   niko od tvojih  saradnika jos uvek nije upoznat sa tim koliko si dobar u onome sto radis. To je zato sto si osoba koja je na neki nacin   stidljiva    i koja ne moze da se tek tako usudi da pokaze   koliko je kreativna. No, to  je ono sto moras da  promenis tokom narednih nedelja.

Jer, problema na polju karijere ce biti   mnogo,a vremena za odmor malo.

Fokusiraj se narocito do  juna meseca da dokazes koliko si snalazljiv i pocni da svojim saradnicima pokazujes koliko  si kreativan.   Na kraju ces  itekako biti nagradjen za sve tvoje     postupke.

Do kraja ove godine te ocekuju     uspesne promene na polju posla. I nagrade za sav tvoj trud.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2