HOROSKOP DO KRAJA MJESECA FEBRUARA.: Kome znaku slijedi RASPLET  a kome  ZAVRZLAME?

HOROSKOP DO KRAJA MJESECA FEBRUARA.: Kome znaku slijedi RASPLET a kome ZAVRZLAME?

20. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN

Ceka vas buranih pola mjeseca kada cete se pitati ima li svemu tome kraja. Necete imati toliko problema koje se ne mogu rjesiti. Jednostavno , bice toliko turbulentno da cete biti preumorni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vama ce se postavljati pitanje postanka na radnom mjestu. Zakazali ste na poslovnim poljima. Saradnici vas nisu opominjali u nadi da cete sedozvati sebi.

Trebace vam napora da se vratite u normalu i povratite povjerenje na ukazano mjesto. Nemate puno vremena a vi se snalazite kako znate.

BLIZANAC

Klupko u koje ste se sami zamrsili svojim lazima, je veliko. Za spletke kojima ste se sluzili da sebe odbranite, samo su zapetljale vise. Cinite sta mozete, ako mozete ikako. Znajte da lazi ne traju dugo. Kod vas je velika zavrzlama, pa do kraja mjeseca se probajte izvuci.

RAK

Kao pauk u mrezi,tako i vi polako i sporo trazite put do necijeg srca.Isli ste korak po korak. Niste navaljivali ali kad god ste imali priliku da budete blizu, bili ste.Znate vi do koga vam je stalo. I osoba koju ste osvajali natenane.

Kao klupko se sve odmotava. Jos par koraka, i ova polovina mjeseca je povoljna. Slijedi rasplet situacije a vama zadovoljstvo.

 

LAV

Cak iza snaznu licnost kao vi, trebace vam dodatna snaga. Do kraja mjeseca cete moratirijesiti jedno vrlo tesko pitanje. Tice se neceg u porodici, sto ce vas kostati i vremena i snage. Izbor nece biti vas, bicete u dilemi.

Razmislite  sta je najbezbolnije rijesenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2