LJUBAVNI HOROSKOP ZA 20. FEBRUAR:Kome znaku danas vazi pravilo:? DA JE VALJALO – JOS BI TRAJALO!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 20. FEBRUAR:Kome znaku danas vazi pravilo:? DA JE VALJALO – JOS BI TRAJALO!

16. veljače 2020. 0 By Lala

OVAN

Mada se niste nadali, bicete duboko razocarani od voljene osobe. Dugo ste se borili ali bezuspjesno. Uzalud sva ljubav i vasa zrtva. Uzalud dobrota i sav trud.

Niste zasluzili nicim, ali i neduznima se desava da pate.

 

BIK

Ako ste pomislili da ce se partner polomiti da vas zadrzi, grijesite. Dato vam je do znanja sta vam je ciniti, a niste ni mrdnuli. Da ste se potrudili bar malo, da ste samo pruzili ruke da ga zadrzite!

Bilo je tesko okoncati nesto sto je dugo trajalo. Shvaticete vremenom, da je valjalo, jos bi trajalo.

 

BLIZANAC

Nista vas nece zaustaviti , niti sprijeciti da sa partnerom danas istjerate na cistinu naesporazum od juce. Danas cete shvatiti ima li smisla boriti se ili ne.

Razgovor je uvijek dobar, a dogovor uvijek najbolji.

 

RAK

Danas cete ostvariti ideju koju ste davno potisnuli. Sinuce vam kao zvijezda, a drzace vas u odlicnom raspolozenju. Bice prihvacena od voljene osobe tako dobro, da cete biti pohvaljeni.

LAV

Vase dvoumljenje  oko necega danas ce biti na ispitu. Dobro pazite sta cete pokazati, jer mozda i partnera dovedete u nedoumicu. Ako je nesto od vaznosti za sutra, dobro razmislite, pa tek onda odlucite. Nemojte da vas odluka kosta buducih dana.

 

DEVICA

Ako ima nesto sto morate uraditi danas, bolje da ostavite za drugi dan

. Danas vam nisu povoljne okolnosti, da biste to odradili uspjesno. I partner ce imati nesto drugo u planu, tako da ce vam odgadjanje doci na vasu korist.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2