IZABERI JEDNU OD TRI SLIKE I SAZNAJ:Kakva su vasa ljubavna desavanja u martu mjesecu? KO CE SE UPOZNATI SA SVOJOM SUDBINOM?

IZABERI JEDNU OD TRI SLIKE I SAZNAJ:Kakva su vasa ljubavna desavanja u martu mjesecu? KO CE SE UPOZNATI SA SVOJOM SUDBINOM?

5. ožujka 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ JEDAN: SRCE

Osobe koje su izabrale sliku broj jedan tj. srce, svrstavaju se u ljude otvorenog srca. Vrlo su prosti i srdacni, pa ce im mjesec mart obilovati  ljubavnim desavanjima. Skoro da ce biti turbulantno, iz dana u dan .

U pokusaju da saberete utiske od prethodnog dana, vama ce se desavati nesto novo i tako iz dana u dan. Necete imati pauze, niti neke prekide. Ici ce to kontinuirano, bez nagovjestaja i upozorenja. Osjecanja vaseg partnera vam nece dozvoliti da se saberete. Teci ce kao lavina kada prokljuca.

Necete znati cemu sve to. Pitacete se sta slijedi poslije. Ne navikli da se voljeno bice toliko i u potpunosti daje, bicete zbunjeni.

Bicete pozvani od zajednickih prijatelja na neku zurku, gdje cete biti u centru paznje. Partner ce vas otvoreno pokazivati svima kao da ste njegov trofej.

Mart mjesec je mjesec vaseg odmora koji niste koristili dugo. Mozda je to nagomilana energija, jer ste malo zajedno

. Kada euforija prestane ,saberite se i zapnite tamo gdje je potrebno. Ako raspolozenje bude nepromjenjeno, uprkos obavezama, razmislite u kom smjeru ide veza.

Trebalo bi da ide uzlaznom linijom. Vi ste se upoznali sa svojom sudbinom!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2