IZABERI KARTU i saznaj sta te prati: ZLA SUDBINA, LOSA SRECA, ili ZLA KOB?

IZABERI KARTU i saznaj sta te prati: ZLA SUDBINA, LOSA SRECA, ili ZLA KOB?

25. ožujka 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI KARTU BROJ JEDAN

Dragi moji vama ne fali mnogo da budete srecni. Svjesni ste da sreca ima dva lica, i da takodje ima i visoku cijenu. Cijenu srece svi placamo, vise ili manje ,ovisno o mnogo cemu. Zavisi koji su ciljevi vezani za nju. Zavisi dakle i koliko smo jaki da idemo kroz tnje da bi je imali.

Vi ste u onoj grupi koji su sreci na korak. Niste vi nezadovoljni, niste ni nesrecni. Ima nesto u vasoj dusi sto stalno tinja. Ima neceg tajanstvenog sto zelite a ne smijete da se otvorite partneru.

U ocekivanju da dobijete to nesto svoje, vama se gubi osjecaj potpune srece.

Mozda bi bilo drugacije da se izjasnite i sami poradite na tome. Razmislite sta je to sto vas prati, sto hocete od zivota, i partnera.

Vas jednostavno prati losa sreca, ali samo trenutno. Samo u odredjenim momentima, kada vam zafali, ono nesto,nedefinisano.

Vi ste ipak dovoljno srecni. Pustite i drugima samo toliko, pa ce nesrecnih biti duplo manje.

To svoje nesto  trazite, siroko je nebo.

AKO STE IZABRALI KARTU BROJ DVA

Onaj sloj ljudi kojem pripadate, zaista nisu srecni ljudi. Na zalost da je tako i da se zaista tu svrstavate.

Niste nicim zasluzili ni vi, kao sto niko na svijetu nije zasluzio nesrecu. Jednostavno vas zivot je tezak. Jos od malih nogu se borite sa zivotnim nedacima. Niste rodjeni bez ljubavi,  samo niste rodjeni u bogastvu. Sve sto ste imali u srednjim godinama, neki su imali u djetinjstvu.

Vas put je dug i trnovit. Na tome putu ste puno puta posustali.Nikada niste stali.  Desavale su vam se lose stvari i jos se desavaju.Jednostavno vas je pratila losa kob. Kao da je neko bacio magiju na vase zivote.

Krenete dva koraka, nesto vas vrati korak nazad. Iduci u borbi za svojim snovima i boljem sutra, vi ste ocvrsnuli.

Postali ste jaka i stabilna licnost koja odoljeva svim vjetrovima zivota. Bure i oluje su iza vas, a i ako naidju tamni oblaci, vi se imate gdje sakriti.

Naravno u okrilje vaseg toplog doma i krug porodice .

 

Nastavak na sledecoj   strani…

Stranice: 1 2