IZABERI CUP i saznaj sta vam je najvaznije: LJUBAV, POSTENJE ili POVJERENJE?

IZABERI CUP i saznaj sta vam je najvaznije: LJUBAV, POSTENJE ili POVJERENJE?

21. veljače 2020. 0 By Lala

 AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ JEDAN:

Osobe koje su izabrale sliku broj jedan su od onih koje su sve podredili ljubavi. Vi ste u stanju uraditi sve kako bi se izborili za ljubav. Jednostavno od svega na svijetu ljubav vam je najvaznija. Ljubav kao osjecaj, kao ljudsko osjecanje, i kao rezultat svega zeljenog.

Vasa prva zamisao je ljubav. Ono sto je vas cilj je ljubav kao rezultat. Vasa zelja da imate samo za svoju porodicu najbolje .

Borba za svako dobro u vasem zivotu, bila je zestoka. Sve sto imate niko vam nije poklonio. Borili ste se za ono sto niste kao dijete imali.

Sve ljudske osobine koje krase ljude, sabrane su u vama. Poticete iz siromasne ali postene porodice, pa ste takvi i ostali.

Kako vam je zrelost dolazila sa godinama, tako ste i vi bivali u  raznim zivotnim situacijama. Ali nikada niste uradili nista lose za covjeka.Ljubav je vase opredjeljenje. Sve bi dali i ucinili za ljubav. Nema sto ne bi ucinili, jer ste se za nju borili. Niko vam je nije pruzio pa ste se zakleli da cete svojoj porodici pruzati sto ste vi zeljeli.

I ono sto vam je u teskom periodu bilo uskraceno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2