IZABERI CUP i saznaj sta vam je najvaznije: LJUBAV, POSTENJE ili POVJERENJE?

IZABERI CUP i saznaj sta vam je najvaznije: LJUBAV, POSTENJE ili POVJERENJE?

21. veljače 2020. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ DVA:

Osobe koje su izabrale sliku broj dva, imali su jako tezak zivot.Pocev od djetinjstva, zivot im je bio neoprestana borba. Kao djetetu, borba za prve radosti u neimastini. U mladim danima borba za neko svoje mjesto u gomili mladih, bahatih i razmazenih. Uglavnom, bogataskih kceri i sinova.

U kasnijim godinamaborba je bila za bolje sutra. Htjeli ste naci svoje mjesto i kao radnik, koji ima kvalitete. I kao covjek kojeg krasi postenje, red i rad.

Zatim su dosle zrele ljubavi, zivotni planovi. Sve sto ste ostvarili iduci trnovitim putem, niko vam nije poklonio. Niko vam nije ni pomogao.  Od svega na svijetu bilo vam je i ostalo, postenje, kao najvaznije. Zato ste i uspjeli.

Bas zato imate lijep i solidan zivot i brak na postenju zasnovan.Oko vas su dobri ljudi, komsije vas vole.

Na radnom polju ste svojom zaslugom postigli zavidni nivo.

Vas zivotni moto je postenje prema svimai u svakoj zivotnoj situaciji.

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ TRI:

Osobe koje su izabrale kartu broj tri su rijetke osobe. Ljudi poput vas ima ponajmanje. Povjerenje je osobina za koju ste se polomili, i zbog cega se gube i prijatelji i partneri. Svi vasi poslovi se baziraju na takvom poslovnom nivou koji trazi puno povjerenje.

Sebe ste ostvarili kao supruznika koji je spreman sve od sebe dati za dobrobit porodice. Ispred ljubavi ste stavili povjerenje.  Samo jednom kada bi jedno drugome to iznevjerili, bio bi kraj.

Ostvarili ste se i kao poslovan saradnik, covjek koji zahtjeva i pruza povjerenje. Ako bi samo jednom posumnjali u kolegu, bilo bi to ravno propasti.

Mnogo ste dali , mnogo ocekujete, i uz maksimalan trud i neograniceno povjerenje.

Lako vas je steci za prijetelja ali ako izigrate povjerenje samo jednom, ostajete cijeli zivot neprijatelj.

Molite se za ovakvog prijatelja.

Stranice: 1 2