H0ROSKOP ZA MART ZA STRELCA I JARCA: Kome LJUBAV CVIJETA a KOME VENE?

H0ROSKOP ZA MART ZA STRELCA I JARCA: Kome LJUBAV CVIJETA a KOME VENE?

22. veljače 2020. 0 By Lala

STRELAC

Posao: Bicete prijatno iznenadjeni rezultatima svoga rada. Posebno ce biti srecna vasa porodica.Ne sumnjaju oni u vase radne sposobnosti, ali su svjesni da je tesko uspjeti na posten nacin. Postenje vas krasi. To vam cijene i kolege, a sefovi posebno.

Kada ste pocinjali sa radom, svi su sumnjali u novog covjeka. Kako su dani odmicali, to su rasle i vase sposobnosti. Poceli ste naglo napredovati.

Mart je mjesec za unapredjenje. Niste ga ocekivali, pa cete biti iznenadjeni i zadovoljni. Ocekivali niste, ali ste zasluzili duplom mjerom.

Nastavite istim tempom. Napredovacete jos vise, uprkos jednom ciniku, koji je u vasoj blizini.

 

LJubav: Da ste sretni niste, jer neosjecate onaj zanos sa pocetka veze. Tesko se mirite sa cestim partnerovim odsustvom, pa se i pitate, kuda ide.

Njegova cesta putovanja vam bude sumnju. Ima i tracarija koje vam crv sumnje jos vise potpiruju. Mart je mjesec da se saberete i sta dalje. Popricajte sa partnerom, iznesite price koje kruze. Dobro ga posmatrajte, kao i izraz lica. Odace se, ako ima zasto.

Vi nastupite smireno i sa taktom, jer mozete to. Kazite da vam dolaze na druzenje komsinice koje su cule nesto. Pitajte ga da li zna sta je to, nesto, o cemu govore. Otkricete da vam ljubav vene.

 

Zdravlje: Zbog opterecenosti na poslu,i ljubavi koja je u propasti, zapostavili ste zdravlje. Poceli su vam problemi sa ocima, sto uzrokuje ocni pritisak. Nije samo premor u pitanju.

Desava vam se da imate ceste aritmije srca, pa je vrijeme da se kontrolisete.

Nemojte se saliti da odlazete, jer cete imati kasnije, veci problem. Bolje je sprijeciti, nego lijeciti, pa postupite po narodnoj izreci. Sebi cete u korist.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2