8. ožujka 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI PISMO BROJ JEDAN:

Osobe koje su izabrale pismo broj jedan su teskog karaktera. Oni nikada ne odustaju od svojih namjera. Kada nesto naume, oni to po svaku cijenu ostvaruju.

Dobro vam je sto ste uporni. Ali to sto cete gaziti sve da bi ostvarili cilj, nije dobro. To u vama rusi one ljudske osobine, zbog kojih covjek postoji.

Zaista ste cvrsti u namjeramai ostvarenjima. Ono sto vas se tice saznacete. Ispipacete, propitati sve , na svoj diplomatski nacin.To o vama govori i da ste snalazljivi i lukavi, istovremeno.

Imate uzi krug prijatelja, kojih se drzite, ali ne stalno.  Uglavnom im se priblizite kada vam treba nesto, pa se udaljavate. Osjecanja ne pokazujete, pa nekada se oni pitaju da li ste prijatelj ili ne.

Stoji vam teska situacija u ocekivanju neke vijesti, koja ce se ticati, buducnosti. Od nje sve zavisi, i vasa sreca i nesreca. Na zalost, samo sto niste primili vijest.

Nece biti povoljna, donosi vam bolne cinjenice koje ste gurali u kraj. Sada ste nazalost u corsokaku. Prihvatite cinjenicno stanje, i gurajte dalje. Nije lako, ali tako je, kako je.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2