IZABERI SLIKU i saznaj STA TI PORUCUJE DUH IZ LAMPE:Kakva je vasa zelja po pitanju:LJUBAV ,NOVAC, ZDRAVLJE?

IZABERI SLIKU i saznaj STA TI PORUCUJE DUH IZ LAMPE:Kakva je vasa zelja po pitanju:LJUBAV ,NOVAC, ZDRAVLJE?

23. ožujka 2021. 0 By Lala

AKO STE ODABRALI SLIKU BROJ JEDAN:

Osobe koje su izabrale sliku broj jedan su vrlo specificne po prirodi. Vasa interesovanja sto se tice zelja idu vrtoglavo. Danas letite za jednim, sutra za drugim, tako da su nestabilne kao oblaci.

Ipak sve vase zelje  su sitne  u odnosu na jednu.

Po pitanju zdravlja ste vrlo osjetljivi, jer ste imali jednu situaciju u zivotu. Clan familije vam je dugo bio bolestan a vezani ste za njega. Nista se ne mjeri sa onim kada pati neko ko vas voli i koga vi volite.

Kada posmatrate njegovu patnju a ne mozete pomoci. Nema nacina, ni para koje to mogu platiti. Nekima je novac sve u zivotu, neko se bori za kuce, putovanja, provode.

Vase zelje se stapaju u samo jednu. Ona se zove zdravlje. Smatrate kada imate zdravlje , da vam je to sve. Za sve ostalo je lako.

Dakle, duh iz lampe vam ispunjava zelju. Zdravlje vam je dobro.

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ DVA:

Osobe koje su izabrale sliku broj dva, imaju realna razmisljanja o zivotu.Vi znate da ne lezi sve u prolaznim stv arima. Svi zelimo putovanja, provode, turisticke destinacije, skupa kola.

Svi bi rado da uzivaju, da budu vidjeni u dobrom drustvu, da  budu poznati. Medjutim to su prolazni dani svakog od nas. Ono sto traje su dom i porodica za koju se svi borimo kada prodju ludi dani.

Ono sto vas ispunjava i sto vam znaci je ljubav. Zelite ljubav u svemu i u svakom trenutku.

Sve sto vam je potrebno je ljubav vase porodice. Kada bi vas duh iz lampe pitao za zelju, vi ne bi trazili nista veliko.

Slogu i mir u porodici, uzajmno postovanje i nesebicno povjerenje. Jednom rijecju ljubav.

Smatrate da za sve drugo postoji nacin da se ostvari. Da se zaradi i kupi. Smatrate da se jedino ljubav i bogato jedinstvo u porodici, ne moze kupiti.

Dakle duh iz lampe radi po pitanju vase srece u ljubavi. Znate da ljubav nema cijenu. I da se sve na svijetu kupuje, jedino se ne kupuje ljubav. Ona se zavredjuje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2