DNEVNI  HOROSKOP za 27.februar: VAGE cine VELIKU GRESKU kada je o EMOCIJAMA rec!

DNEVNI HOROSKOP za 27.februar: VAGE cine VELIKU GRESKU kada je o EMOCIJAMA rec!

26. veljače 2020. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi veoma cesto ste pod velikim stresom i to sve zbog desavanja na poslu. Vi obavljate posao koji vam ni malo ne odgovara i zbog toga ste veoma cesto neraspolozeni i nervozni. Vi trebate promeniti zaposlenje posto sva desavanja koja imate u poslednje vreme na poslu samo negativno uticu na vasu zdravstvenu situaciju.

BIK

Dragi bikovi nekada ni sami ne znate sta zelite. U poslednje vreme se ponasate veoma cudno i vi od vaseg partnera veoma cesto zahtevate neke stvari na koje on ne moze uopste priznati. Ono sto je cinjenica jeste da vi u poslednje vreme imate mnogo problema u zivotu, ali je potrebno da shvatite da nije vas partner kriv za vase probleme.

BLIZANCI

Dragi blizanci polozaj planeta ce vam danas odgovarati i vi to trebate pokusati iskoristiti. Danas vas ocekuje mnogo prilika za srecu, a samo od vas ce zavisiti da li cete te prilike i iskoristiti. Ono sto je sigurno jeste da ce vam danas apsolutno sve polaziti za rukom.

RAK

Dragi rakovi danas cete na jednom primeru moci da shvatite da vas bivsa ljubav nije zaboravila, i vi zeleli to ili ne, cete morati vremenom da donesete odluku. Vas uskoro ocekuje ponuda vaseg bivseg partnera za novi ljubavni pocetak, a vi cete morati da se odlucite izmedju osobe sa kojom ste trenutno u vezi i izmedju vaseg bivseg partnera.

LAV

Dragi lavovi pred vama je veoma lep dan koga ce obeleziti neka desavanja koja vas ocekuju na planu ljubavi. Naime, danas vas ocekuju neki veoma lepi postupci vaseg partnera sa kojim ce vam on omoguciti doneti veliku srecu. Problemi u vasem zivotu danas nece postojati.

DEVICA

Drage device desavanja koja vas ocekuju danas ce vam stvoriti veliku nervozu. Na poslu vas ocekuje veliki broj problema, a na planu ljubavi vas ocekuje burna rasprava sa vasim partnerom. Danas vam nece biti ni malo lako i zbog toga trebate da budete oprezne.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2