IZABERI DJETELINU i saznajte vasu SKRIVENU ZELJU: Luda ljubavna AVANTURA ili POMIRENJE sa BIVSIM?

IZABERI DJETELINU i saznajte vasu SKRIVENU ZELJU: Luda ljubavna AVANTURA ili POMIRENJE sa BIVSIM?

8. ožujka 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI  SLIKU BROJ JEDAN:

Vi ste osoba koja se brzo zanese, pa tako u zanosu cini lude stvari. Nikada niste razmisljali o zeljama koje nisu u vasim mogucnostima .

Smatrate da ne postoji carobni stapic kojim se mahne, pa se sve ostvari. Vi ste jedna realna osoba. Sami ste kovac svoje srece. Nikakva  formula ne postoji. Znate da sve zavisi od vas. Ako se zalozite za ono sto hocete, tako ce biti ostvarljivo.

Ne uzdate se u druge, samo u sebe same. I ono sto ste zeljeli , vi ste ostvarili koliko ste mogli. Sve u skladu sa mogucnostima.

Medjutim kao i svako od nas, imate skrivene zelje. Vasa skrivena i tajna zelja, je avantura  koju biste imali sda jednim covjekom. Smatrate da bi to za vas bnilo ostvarenje licne srece. I ostvarenje svih vasih tajnih snova.   Osoba  ste   koja inace ima svoje skrivene misli, o kojim nikom ne prica.. Ali, ovo je nesto sto iskreno zelite.

 

AKO STE IZABRALI  SLIKU BROJ  DVA…

Vasa skrivena zelja je jedna osoba iz vase proslosti.

Vi ste na svaki nacin pokusali da tu osobu zaborvite ali ma  koliko da ste se trudili jednostavno nije uspelo i ta vam je osoba i dalje u snovima i mislima. U to nema nimalo sumnje.

No, to je ono  sto vi zapravo nikad i nikome ne bi ste rekli  iz prostog razloga sto ste  ubedjeni u to da ta osoba vise ne zeli nista sa vama.

Niste  u pravu. Ta osoba vas iskreno voli i dan danas, i ona zapravo zeli sve sto zelite i vi. U to nema nimalo sumnje.

Nemojte kriti ono sto zelite,  vec budite hrabri i pokusajte  jos jednom sa tom osobom. Otvoreno joj   recite sve sto vam je na dusi  i necete sasvim sigurno zazaliti.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2