LJUBAVNI HOROSKOP za  3.mart: Ovan ima priliku da sazna  ko je osoba koja ga TAJNO VOLI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 3.mart: Ovan ima priliku da sazna ko je osoba koja ga TAJNO VOLI!

1. ožujka 2020. 0 By Lala

OVAN

VI danas imate priliku da se uverite ko je osoba koja vas tajno zeli i ko vec neko vreme cezne  o vama i razmislja kako da vas osvoji.Moramo da kazemo da se bas necete obradovati kada saznate o kome je rec ali nemojte  toj osobi odmah reci ne.

 

BIK

Vi ste neko ko je u svakom slucaju i u svakoj situaciji jako snazan,te osoba koja retko kada dize ruke od onog sto zeli ali sad ce biti upravo tako.Jednostavno cete shvatiti da  osoba koju zelite nije vredna borbe.

 

BLIZANCI

Moze se reci da je pred vama konacno jedan dan u kome cete moci da uzivate    i da  ne mislite ni o cemu drugom osim kako da se prepustite ljubavi i  usrecite voljenu osobu.Nema sumnje u to da su  zvezde danas na vasoj strani.

 

RAK

Sve sto pokusate i   za sta se borite na kraju i bude vase.Razmislite o tome da danas  nadjete nacina da    zavrsite ranije svoje obaveze kako bi ste u vecernjim casovima mogli sebi da priustite jedan izlazak.To je nesto sto bi vam  dobro doslo.

 

LAV

Nemojte u toku danasnjeg dana   mnogo razmisljati  vec se trudite da se vodite svojim srcem odnosno onim sto ono kaze.Ako  bi ste slusali svoj razum to bi znacilo da mozete  da  donesete pogresnu odluku ili da sansu za srecu propustite.

 

DEVICA

Ovo ce biti dan kada ce vam emocije biti u drugom planu i ovo je zapravo dobro jer na taj nacin necete biti u situaciji da donesete neku pogresnu odluku ili da se jednostavno razocarate.Posvetite se sebi danas.

 

VAGA

Vi ste i dalje u ljubavnoj dilemi sto za vas uopste nije cudno jer ste inace osoba koja je sklona tome.Ali moramo da kazemo da imate priliku da u toku danasnjeg dana sami shvatite sta je ono sto    zelite i da   je vreme da se o svemu  tome izjasnite.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2