ZENA NATASA – zena koja je STVORENA za to  da DONESE RADOST u zivot onih koje VOLI!

ZENA NATASA – zena koja je STVORENA za to da DONESE RADOST u zivot onih koje VOLI!

3. ožujka 2020. 0 By Lala

  Ime NATASA  ima znacenje   rodjendan, dan rodjenja…  Ovo je jedno od najcescih imena na nasim prostorima, ali   i van     granice nasih zemalja.

Kada pricamo o zeni koja  nosi ovo ime moramo prvo da kazemo da je ova zena jako iskrena i nezna. Ona je neko ko ce vas voleti, neko ko ce iskreno zeleti da vam pokloni svoje srce i svoje emocije.

Da vam bude odana i verna,ali se mora reci da ce isto to ocekivati od vas, neovisno od toga da li ste  joj prijatelj,   ljubav   ili      samo kolega.

Jednostavno receno, zena Natasa  zna sta  zeli i ovo je jedna od onih zena koje pri tome nikada ne odustaju od onog do cega im je stalo.

Ali, postoji tu jos nesto sto je vrlo vazno…

Zena koja se  zove Natasa nosi u svom srcu dobrotu. Ona ima potrebu svima da se nadje, da pomogne.

Zena je koja zivi svoj  zivot i koja jednostavno nikada i ni u kom slucaju nece dozvoliti da neko utice na njene odluke. Ili da pokusa da je menja.

Ova  zena je svesna svojih mana,ali i svojih vrlina, i u tome nema nimalo sumnje.

Morali bi smo da dodamo i to da ona ide na sve ili nista, jer zna sta zeli, kao sto zna i koliko vredi.

Zena koja nosi ovo ime je   vrlo lepa i privlacna.

I svesna je toga. Bas kao sto je svesna i toga koliko vredi, jer je   zapravo ona neko ko ume da istraje ma koliko da  zivot bio bolan i tezak.

 

Nemojte nimalo sumnjati u to da je jaka i snazna,ali i da je zena koja   borbena cak i onda kada bi svi drugi odustali. Njoj je    snaga drugo ime. U to nema nimalo sumnje, ali isto tako, bas kao i sve druge zene, i ona ima teske i bolne trenutke   u kojima joj je potrebno da ima nekog na koga moze da se   osloni.

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2