DNEVNI HOROSKOP za   9.mart:   Kad PROSLOST DODJE PO SVOJE onda obicno DONESE SUZE!

DNEVNI HOROSKOP za 9.mart: Kad PROSLOST DODJE PO SVOJE onda obicno DONESE SUZE!

8. ožujka 2020. 0 By Lala

OVAN

Mnogo truda ulažete kako bi uspjeli .Vi ste pravi borac i ne odustajete lako . Danas uzmite vremena za sebe .Divni trenutci vas očekuju u krugu dragih osoba . Ipak , budite oprezni-

Jedna osoba iz prošlosti će pokušati da naruši vaš duševni mir .Razgovor sa osobama kojim vjerujete bi mogao donijeti pozitivne rezultate .

 

BIK

Koliko god se vi trudili ,danas se stvari neće odvijati u vašu korist .Mnogo toga ste prešutjeli voljenoj osobi .

Vi ste iskreni ,ali ste ipak nešto jako bitno prešutjeli .Tražite razgovor sa voljenom osobom .Ona neće imati razumijevanja za vaše postupke ,ali morate dati sve od sebe .Inače će vam okrenuti leđa .

 

BLIZANCI

Pokušavate uporno da dobijete  ono što ne možete .Morate se pomiriti sa činjenicom da nešto , što nije vama suđeno ne možete imati . To vam teško pada.

Ipak , vi će te s vremenom s tim pomiriti . Nova ljubav će ući u vaš život .Danas je idealan dan za nova poznanstva .

 

RAK

Mnogo vremena trošite na pogrešne ljude .Svoje povjerenje lako poklanjate . Za vas je svaka osoba dobra .To je i razlog zašto često budete povrijeđeni .

Vaši pravi prijatelji su uvijek uz vas ,ali vi to mnogo ne cijenite .Danas će vam se ukazati prilika da sve to ispravite .

 

LAV

Ne gubite nadu ako do sad i nije sve išlo po vašem planu .Zvijezde su danas na vašoj strani . Otvaraju vam se vrata za nove poslovne uspjehe .Vi ste uporni , i to će vam se napokon isplatiti .

Budite mudri i ne vjerujte svakoj osobi koja vam glumi prijatelja .Vjerujte u sebe i svoje mogućnosti .

 

DJEVICA

Uspona i padova imate mnogo .U prkos svemu vi ne oklijevate . Vaše srce još uvijek kuca za osobu iz prošlosti .Dan iskoristite za stvari koje su vam zaista bitne.

Prestanite da žalite za nečim što više ne postoji . Vama se otvara ljubavni put ,i sreća će cijeli dan biti na vašoj strani .

 

VAGA

Ne postoji što vi ne možete učiniti kada to želite. Prilika za poslovna putovanja vam stoji pred vratima.

Prihvatite je . Ona vam donosi poznanstvo sa osobom ,koja će promijeniti vaš emotivni život .

 

Nastavak an slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2