LJUBAVNI  HOROSKOP za   13.april:  Nekoga  ce DANAS FLERT SKUPO KOSTATI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 13.april: Nekoga ce DANAS FLERT SKUPO KOSTATI!

12. ožujka 2020. 0 By Lala

OVAN

Usporite. Ovih dana pravite ogromne greske. Nije greh voleti, ali vi ovih dana sedite na dve stolice. Stavite se na mesto osobe sa kojom ste, i zapitajte se da li bi vi patili na njenom mestu. Odlucite se za jednu osobu, flert vas moze skupo kostati. Vi ste trenutno izmedju srca i razuma. I to je opasna borba i jos opasnija igra.

 

BIK

Ni u ludilu nemojte dozvolite sebi da vas bivsa ljubav vidi uplakanog i slomljenog! Ona, naime, jako uziva pri pomisli da je jos volite i da patite zbog vase neslavno zavrsene ljubavne romanse. Budite pametni i skupite snagu da bi ste odglumili da ste dobro i da ste je preboleli. Iako realno niste ni blizu toga.  Sa druge strane,zauzetim bikovima je ovo povoljan period za dizanje veze na visi nivo,ako ste u braku idealno je vreme za potomstvo. Ako je bas to ono sto zelite,zelimo vam srecu i puno uspeha u buducnosti!

 

BLIZANCI

 

Ocekuje vas neprijatno iznenadjenje. Osoba sa kojom ste planirali ozbiljnu vezu ce vas iznenaditi recima da je njoj trenutno samo do dobre zabave. Naravno,ako i vama odgovara kratkotrajna avantura bice vam lepo,ali nista drugo nemojte ocekivati. Slobodni   znakovi maju sansu da upoznaju nekog zanimljivog preko prijatelja. Ta osoba ce vas brzo zavesti,a jos brze vam slomiti srce!

 

RAK

Vasa bivsa ljubav ce pokusati da se vrati u vas zivot. Nemojte se nadati da je to zato sto je shvatila da vas voli i da ne moze bez vas, jer to nazalost nije istina. Ona ce pokusati ponovo da bude sa vama jer jednostavno shvata da niko kao vi ne ume da voli i da ispunjava njene hirove. Ne dozvolite joj da vas ponovo zavede i prevari,jer joj nije stalo do vas vec do toga da od vas izvuce kakvu-takvu korist, materijalnu posebno. Budite oprezni.

 

 

 

LAV

Poklonili ste svoje srce pogresnoj osobi i sada uzasno patite zbog toga. Svesni ste da vam emocije nisu uzvracene ali ne prestajete da se nadate da ce se to promeniti. Sve vam se u zivotu promenilo od kako ste ponovo zaljubljeni.  Slabo spavate,nemate apetiti,i osecate leptirice u stomaku..I posle neka vam neko kaze da ljubav ne menja coveka?!

 

 

 

 

DEVICA

Desice vam se bitne promene kada je ljubavni zivot u pitanju. Onima koji su u dugoj stabilnoj vezi je krajnje vreme da razmisle o tome da vezu dignu na drugi nivo,jer partner pocinje da brine da ce vam se putevi razici… Dokazite mu da nema razloga za brigu ili ga jednostavno pustite da ide svojim putem. On zeli sigurnu luku,a vama se sve vise zuri da uzivate u svojoj mladosti,pa cak i u slobodi..

 

 

VAGA

 

Preljuba se desila i sada nema nazad.  Ukoliko ste vi onaj koji je prevaren osecate se toliko razocarano da vam deluje da vise nikada nikome necete moci da verujete. Nazalost,niste daleko od istine,ali je zivot jedno veliko cudo pa cete u buducnosti upoznati osobu koja je prezivela isto sto i vi. Ako nista drugo,imacete kraj sebe nekog ko moze da razume vas strah od novog razocarenja.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2