LJUBAVNI  HOROSKOP za   13.april:  Nekoga  ce DANAS FLERT SKUPO KOSTATI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 13.april: Nekoga ce DANAS FLERT SKUPO KOSTATI!

12. ožujka 2020. 0 By Lala

SKORPIJA

 

Vi zahtevate sigurnost,a vas partner to trenutno ne moze da vam pruzi.Svakog trenutka ocekujete da vam kaze da je kraj,i da tako dalje ne moze.Svesni ste da ste i vi krivi jer sta ga zanemarili i iako vise od icega zelite da vasa romansa potraje do kraja zivota ovog puta necete nista da uradite po tom pitanju.Vas ponos je vasa najveca mana koja vas u ovom slucaju moze kostati voljene osobe.Nemojte samo da se kajate ako je izgubite jer je vas partner jedan od onih koji se nikada ne vrati ako ode

STRELAC

Volite jace no ikada ali se jednostavno plasite to da priznate. Emocije su vam uzvracene,nemate cega da se plasite.Jedino sto treba je da se osmelite i osobi do kojoj vam je stalo otvorite svoje srce,jer ona jedva ceka da vam poleti u zagrljaj.Pred vama su dani srece,emocija i poljubaca! Vase je samo da se prepustite i uzivate!

 

 

JARAC

Vi jednostavno ne mozete da prihvatite da je vasoj ljubavi dosao kraj.Uporno cekate da se desi cudo i da sve bude kao pre.Nemojte se nadati uzalud.Vasa voljena osoba u svom srcu vec gaji jake emocije prema nekom drugom.Pomirite se sa tim.I nikako nemojte kriviti sebe sto vam nije uspelo.Jednostavno vam zvezde nisu bile naklonjene.Doci ce prava ljubav i u vas zivot,samo je potrebno da se sklope neke kockice.Bice sve u redu.

 

VODOLIJA

Vi se plasite ljubavi. Plasite se novog razocaranja i zato bezite od ljubavi kao od djavola. To sto vam je jedna losa osoba slomila srce nikako ne mora da znaci da ce vam se desiti ponovo isto. Jedna dosta mladja osoba od vas zarko zeli da vas ponovo vidi i gaji odredjene emocije prema vama samo sto vi toga uopste niste svesni. Ta osoba bi mogla potpuno da promeni vas zivot,cak i da vas usreci,ali je to tesko izvodivo jer vi konstantno bezite od svakog ko u vama probudi ikakvu emociju. Nemojte biti kukavice,i plasiti se ljubavi

 

RIBE

 

Ovo nikako nije idealno vreme za resavanje ljubavnih problema. Jako ste umorni i nezadovoljni stalnim svadjama i nerazumevanjem na koje svakodnevno nailazite kod svog partnera.

Deluje vam da je razlaz najbolje resenje,ali daleko od toga da je to tako. Samo vam je potrebno da se malo udaljite od svakodnevnih problema i da shvatite sta zapravo zelite. Pre svega,nemojte da krivite partnera za sve,jer ste ovog puta podjednako krivi.

Stranice: 1 2