DNEVNI HOROSKOP za  27.mart: JARCEVI,vama ce ovo biti DAN ZA LJUBAV!

DNEVNI HOROSKOP za 27.mart: JARCEVI,vama ce ovo biti DAN ZA LJUBAV!

26. ožujka 2020. Off By Lala

Ovan

Dragi ovnovi, iako ste kao i uvijek vrlo dobro spremni za  kraj ove nedelje, pred vama los pocetak dana. Ponedeljak je jedan od vasih omiljenih dana kada puni elana ulazite u nove radne podvige, pa vam ova subota nikako nece lako pasti. Zeljni ste odmora…

Desice se nesto nepredvidjeno sto ce poremetiti sve vase planove .Tice se neceg vezano za porodicu.

 

 

BIK

Dragi bikovi, kao i uvijek neustrasivo i hrabro ulazite u novi radni dan.Bicete zadovoljni na radnom polju jer  cete ranim jutrom  u zadnjem radnom danu nedelje sklopiti dobar posao.

Posto cete biti radosni i uzbudjeni povedite racuna o krvnom pritisku.

 

 

BLIZANAC

Dragi blizanci, vrlo samouvjerno danas nastupate pred sirokim krugom saradnika u svojoj firmi. Bicete odlicni ali i vrlo odlucni u namjeram da uspijete.

Bicete pozitivno iznenadjeni. Ocekujte unapredjenje, jer  vas ceka.

 

 

RAK

Dragi rakovi,vama ce subota kao novi dan  donijeti nove pobjede ali za vas dragocjene. Ono cemu tezite i gdje je vasa oslonac i snaga su vasa porodica.Nesto vrlo lijepo putem telefonskog poziva stize u vas dom. Razlog da se okupite i svi budete na okupu i sretni.

 

LAV

Dragi lavovi, imacete vrlo neprijatnu situaciju u drustvu na nekom skupu. Konflikt ce izbiti iznenada sa nekim starim gospodinom a nece vam pomoci ni vasa snaga da se odbranite.

Budite oprezni,samo cete hladne glave izaci iz zucne diskusije.

 

DEVICA

 

Drage device, pred vama jedan obican i lagan dan koji se ne razlikuje od bilo kojeg drugog.Harmonija u porodici  bice vam krila u nove radne pobjede.

Imacete izuzetno prijatne goste a ijedno novo poznastvo koje ce poceti pretvarati u nesto vrlo lijepo.

Mozda nova ljubav na pomolu.

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2