DNEVNI  HOROSKOP za 1.april: SKORPIJE, VERUJTE SVOM SRCU a ne  LOSIM LJUDIMA!

DNEVNI HOROSKOP za 1.april: SKORPIJE, VERUJTE SVOM SRCU a ne LOSIM LJUDIMA!

30. ožujka 2021. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi polozaj planeta ce vam danas savrseno odgovarati i upravo vam polozaj pleneta donosi brojne mogucnosti. Danas cete prvo biti u prilici da ostvarite jedan veoma bitan poslovni uspeh, pa vas posle toga ocekuje prilika da resite brojne ljubavne probleme. Pokusajte iskoristiti dan pred vama na najbolji moguci nacin.

BIK

Dragi bikovi vas ce danas zvezde nagraditi. U danu pred vama vas ocekuje ostvarenje jednog vaseg ljubavnog sna, upravo ce vam se danas ostvariti nesto sto odavno zelite da se desi i to ce vam doneti veliku srecu. Nezaboravni trenuci vam predstoje.

BLIZANCI

Dragi blizanci vasa voljena osoba je se potpuno promenila, ona se ponasa veoma neodgovorno i iz dana u danu vam svojim postupcima samo probleme i tugu stvara. Nesto slicno vas ocekuje i danas, naime danas ce vasa voljena osoba uciniti nesto sa cim ce vas razocarati.

RAK

Dragi rakovi posvetite vise vremena sebi, vi imate vremena za sve i za svakoga, ali za sebe i za sopstvenu srecu nemate. Sa takvim vasim stavom i ponasanjem vi se nikako sreci ne mozete nadati. Morate mnogo vise vremena izdvajati za sebe i morate ciniti stvari koje vam donose srecu.

LAV

Dragi lavovi pred vama je izvanredan dan. Danas vas ocekuje mnogo toga pozitivnog, ocekuju vas desavanja na svim planovima  vaseg zivota koja ce vam doneti srecu. Dan pred vama ce posebno obeleziti jedan novcani dobitak, kao i jedan veoma lep postupak vase voljene osobe.

DEVICA

Drage device vas bivsi partner vas zeli kraj sebe i ta osoba je vec preduzela neke korake kako bi ponovo usopstavila kontakt sa vama. Ta osoba je ocigledno shvatila koliko vam je tuge nepravedno donela pa je ta osoba sada spremna na sve kako bi joj pruzile drugu sansu. Ipak, veliko je pitanje da li vi toj osobi mozete oprostiti sve i pitanje je li ste vi spremne da se vratite na staro.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2