DNEVNI  HOROSKOP za 3. april: BUDITE PAZLJIVI, ovo NIJE DAN za DONOSENJE ODLUKA!

DNEVNI HOROSKOP za 3. april: BUDITE PAZLJIVI, ovo NIJE DAN za DONOSENJE ODLUKA!

1. travnja 2020. 0 By Lala
OVAN
Dragi Ovnovi , danas svakako nije vas dan za donosenje bilo kakvih odluka koje se ticu promene posla ili potpisivanja ugovora.
Sa kolegama imate dobre odnose, ali vasi poslodavci uporno pokusavaju da vas kao radnike unize.Poslusajte svoj unutrasnji glas. Zauzetima se smeska lep i romantican vikend, dok slobodnima jos neko vreme nema promene statusa. Zdravlje, hronicna upala sinusa.

BIK
Bikovima je ovo dan u nedelji kada je naljbolje da ne ustaju uopste iz kreveta, a kamoli da idu na posao ili donose vazne odluke. Jer sve sto danas uradite , okrenuce se protiv vas samih.
Zato budite obazrivi tokom celog dana. Zauzeti ce imati malih nesuglasica sa partnerom, dok ce slobodni u vecernjim casovima sresti zanimljivu osobu
Zdravlje je dobro.
BLLIZANCI
Dragi Blizanci, danas vas ocekuje veoma buran dan na poslu.Ceo dan cete bukvalno raditi i necete stici ni pauzu da napravite,jer u prethodnom periodu posao se samo gomilao i sada cete morati sad ga obavite pa cak i prekovremeno.Sto se tice ljubavnog plana, za slobodne i nemamo vesti kakve bi oni prizeljkivali, ali i za zauzete pripadnike znaka ovo ce biti sve samo ne miran dan.Pogotovo popodne. Izbegavajte konfluktne situacije sa partnerom. Pogotovo jer je ovoga puta on u pravu. Moguca nervoza i povisen pritisak.
RAK
Možete da se nadate unapređenju i pozitivnim poslovnim promenama. Vasa zalaganja u prethodnom periodu donela su vam i poboljsanje materijalne situacije i miran period koji je pred vama. Zvezda ukazuju na važna dešavanja kako na poslovnom tako i na ljubavnom. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koju volite. Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima i uzbudljivoj komunikaciji. Puni ste energije! Iskoristite lepo vreme za setnju.

LAV
Pred vama su srećne okolnosti koje možete da iskoristite za svoj posao. Možete da se nadate i nekim lepim vestima. Jer vas kako i nadredjeni tako i kolektiv podrzavaju i daju vam vetar u ledja pri radu. Potpuno veruju vasim procenama. Dopada vam se osoba rođena u znaku Strelca sa kojom možete da imate veoma zanimljivu emotivnu vezu.Zauzeti ocekuju miran i opusten dan sa porodicom. Povedite računa o cirkulaciji.
DEVICA
Povoljan je period za sve one koji se bave ekonomijom. Generalno su dobri aspekti za baratanje novcem – i svojim i tuđim. Period koji je pred vama vam donosi uspeh i ukoliko ste resili da se oprobate u berzanskim poslovima. Obuzima vas osećaj ljubomore koji ne umete da iskontrolišete na pravi način. Potrudite se da stvari rešite mirno. Vas partner je posvecen vama tako da nemate osnova za ljubomoru. Slobodni bi tokom vikenda mogli da imaju zanimljive susrete sa osobama iz proslosti.Moguć je povišen pritisak.
VAGA
One Vage koje su u prethodnom periodu imale posla sa pripadnicima snaga reda , mogli bi da ocekuju razresenje situacije, ali na zalost ni malo pozitivne. Ako ste u radnom odnosu, moracete vise da se potrudite da vasa zaduzenja obavljate onako kako se ocekuje od vas inace ce poslodavac nazalost biti prinudjen da prekine vas radni odnos. U ljubavi Vam ne cvetaju ruze jer se do sada i niste proslavili kao veran i stalozen partner sto utice svakako na vas dalji zivot! Moguci problemi sa pritiskom i unutrasnjim organima. Smanjite pusenje.
SKORPIJA
Pred vama je naporan dan u kom ćete biti veoma zauzeti. Možete da očekujete pozitivne poslovne rezultate. Imacete vise ponuda za prosirenje posla, ali trenutno niste zainteresovani za tu ponudu. Ukoliko ste u nekom emotivnom odnosu sa Devicom, moguće je da ćete danas postati još prisniji.Slobodni pripadnici znaka ce ovih dana imati interesantan susret sa osobom o kojoj vec duze vreme mastaju. A susret bi mogao doneti mnogo toga. Moguć je manji pad imuniteta.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2