HOROSKOP ZA PETAK: Nekome ce FALITI STRPLJENJA,a  nekom se PRUZA SANSA za NOVU LJUBAV!

HOROSKOP ZA PETAK: Nekome ce FALITI STRPLJENJA,a nekom se PRUZA SANSA za NOVU LJUBAV!

1. travnja 2020. Off By Lala

SKORPIJA

Sve je ovih dana bas onako kako bi  trebalo biti. Tako ce biti i tokom narednih par dana,ali imajte na umu da obaveze koje imate na polju posla prosto morate da zavrsite. Nema vise odlaganja. Odrzite svoju rec.

 

STRELAC

Dani koji su pred vama ce proci u znaku neraspolozenja  i usamljenosti. Moze se reci da cete imati potrebu da imate kraj sebe nekog, cisto da znate da niste sami,da imate nekog ko vas voli i ko vam nece okrenuti ledja.

 

JARAC

Pred vama su dani u kojima cete biti   pozitivni i ma koliko problema da pri tome budete imali,sve to moze da se sredi veoma brzo i  tako cete se i ponasati.  Ljudi oko vas ce prosto biti iznenadjeni vasim optimizmom i hrabroscu ali prosto ste osoba koja zna sta zeli i kako da to dobije.

 

VODOLIJA

Moze se reci da ste zadovoljni ponasanjem vase voljene osobe tako da ce u narednih tri dana sve biti podredjeno vasem ljubavnom odnosu. Jako ste zaljubljeni i to je sve o cemu ovih dana mislite.

 

RIBE

U petak budite veoma oprezni kome pricate  stvari koje su vam vazne. Ne savetujemo da otkrivate nikakve tajne jer bi ste mogli doziveti razocarenje. Tokom subote i nedelje cete imati dovoljno vremena za odmor,sto vam je veoma potrebno.

Stranice: 1 2